Η Ρωσία ξεκινά την παραγωγή πυραυλικών συστημάτων μεσαίου και μικρότερου βεληνεκούς

 ΜΟΣΧΑ, 6 Μαΐου – RIA Novosti. 

Η Μόσχα, ανταποκρινόμενη στα εχθρικά βήματα της Ουάσιγκτον, εντείνει την ανάπτυξη και ξεκινά την παραγωγή πυραυλικών συστημάτων μεσαίου και μικρότερου βεληνεκούς, ανέφερε το υπουργείο Εξωτερικών. " 

«Σε απάντηση στις ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ρωσία εντείνει την ανάπτυξη και την έναρξη παραγωγής παρόμοιων πυραυλικών συστημάτων.

 Όταν λαμβάνουμε πιθανές αποφάσεις για την ανάπτυξη τέτοιων όπλων, αφήνουμε τη γεωγραφία της ανάπτυξής τους στη διακριτική μας ευχέρεια», τόνισε το τμήμα.

Σημείωσαν ότι σε μια προσπάθεια να αυξήσουν τις πολύπλευρες απειλές για τη Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες ακολούθησαν ανοιχτά τον δρόμο της ανάπτυξης επίγειων συστημάτων με πυραύλους μεσαίου και μικρότερου βεληνεκούς σε διάφορες περιοχές, που προηγουμένως απαγορευόταν βάσει της Συνθήκης INF.

Στη συνέχεια, η Ουάσιγκτον κατέστρεψε σκόπιμα αυτή τη συμφωνία και στη συνέχεια ενίσχυσε αμέσως την ανάπτυξη και τη δοκιμή βλημάτων αυτής της κατηγορίας. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες άρχισαν να σχηματίζουν εξειδικευμένες μονάδες με περιφερειακή σύνδεση και να εργάζονται για το θέμα της δημιουργίας των απαραίτητων υποδομών.

.

Пресс-секретарь президента Дмитрий Песков
США испугались идеи о размещении ядерного оружия в Польше, заявил Песков

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...