RT: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζουν μια μαζική επίθεση στη Ρωσία το πρωί της 7ης Μαΐου χρησιμοποιώντας 50 drones

 ΜΟΣΧΑ, 6 Μαΐου – RIA Novosti.

Τα ουκρανικά στρατεύματα ενδέχεται να προετοιμάζουν μια μαζική επίθεση σε ρωσικό έδαφος το πρωί της 7ης Μαΐου, μετέδωσε το κανάλι RT, επικαλούμενο πηγή. 

" «Όπως έμαθε το RT, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις προετοιμάζουν μια μαζική επίθεση στο ρωσικό έδαφος από τις έξι το πρωί της 7ης Μαΐου. 

Σύμφωνα με την πηγή, αναμένεται επίθεση από περισσότερα από 50 drones και δεκάδες πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς». αναφέρει δημοσίευμα στο κανάλι Telegram.

Διευκρινίζεται ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις σκοπεύουν πρώτα να εκτοξεύσουν drones προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τους πόρους των συστημάτων αεράμυνας και στη συνέχεια να χτυπήσουν έναν στόχο που έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων. Σημειώνεται επίσης ότι αυτή είναι «η πρώτη τόσο δυνατή επίθεση από την Ουκρανία».

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν καθημερινές προσπάθειες να επιτεθούν σε στόχους στις συνοριακές και κεντρικές περιοχές της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, νωρίτερα τη Δευτέρα, ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη κοντά στο χωριό Berezovka στην περιοχή Borisov της περιοχής Belgorod επιτέθηκαν σε δύο Gazelles, που μετέφεραν υπαλλήλους της επιχείρησης Agro-Belogorye στην εργασία τους, και ένα επιβατικό αυτοκίνητο. 

Ως αποτέλεσμα, επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας της Ρωσίας Αλεξέι Κουζνέτσοφ, τραυματίστηκαν 40 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τρεις ανήλικοι. Τριάντα θύματα, μεταξύ των οποίων και παιδιά, νοσηλεύτηκαν. Όπως είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στα μέσα Μαρτίου, δεν αποκλείει τη δημιουργία ζώνης υγιεινής στα εδάφη που ελέγχονται σήμερα από το καθεστώς του Κιέβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...