Η απώλεια βάρους, η διαχείριση των χρόνιων ασθενειών και η προαγωγή
της γενικής υγείας είναι μεταξύ των πλεονεκτημάτων που μπορεί να
προσφέρει μια διατροφή που βασίζεται στην κατανάλωση φαγητού «με μέτρο».
«Το πρόβλημα προκύπτει από την ερμηνεία που δίνει ο καθένας στον όρο "μέτρο"» επισημαίνει ο γενικός χειρουργός και εξειδικευμένος στην παχυσαρκία δρ. Γιώργος Σπηλιόπουλος.
«Το πρόβλημα προκύπτει από την ερμηνεία που δίνει ο καθένας στον όρο "μέτρο"» επισημαίνει ο γενικός χειρουργός και εξειδικευμένος στην παχυσαρκία δρ. Γιώργος Σπηλιόπουλος.