Καρντάσιαν: Την έκαψαν τα γυμνά μαθήματα γιόγκα

Την ώρα που τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για το αν ο Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) κάνει ή όχι μήνυση στην 30χρονη ριάλιτι σταρ, νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της σχέσης του νιόπαντρου ζευγαριού και χώρισε ύστερα από 72..
μέρες γάμου.
Η Κόρτνεϊ (αριστερά στην εικόνα) είχε την ιδέα του γυμνού μαθήματος γιόγκα και συμμετείχε ενεργά!
Η Κόρτνεϊ (αριστερά στην εικόνα) είχε την ιδέα του "γυμνού μαθήματος γιόγκα" και συμμετείχε ενεργά!
Στη χθεσινή πρεμιέρα για τη νέα σεζόν του ριάλιτι "Kourtney & Kim Take New York" το αμερικανικό κοινό παρακολούθησε την έκρηξη του 26χρονου μπασκετμπολίστα όταν μπήκε στο σπίτι του και βρήκε την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) να κάνει γιόγκα με έναν γυμναστή… τσίτσιδο.
Η ιδέα για το πρωτότυπο και προκλητικό αυτό μάθημα ήταν της Κόρτνεϊ (Kourtney), η οποία μάλιστα συμμετείχε στο μάθημα φορώντας μόνο τα εσώρουχά της, όπως και μια ακόμη φίλη της.
Ο γυμναστής ήταν ολόγυμνος, η Κιμ, όμως, φαίνεται ότι δεν ένιωσε άνετα και δεν τα πέταξε. Γυμνάστηκε μεν –και δέχτηκε μάλιστα τη βοήθεια του δασκάλου, όπου χρειάστηκε- αλλά… με τις φόρμες της.
Η Κιμ συμμετείχε στο προκλητικό μάθημα γιόγκα, αλλά σε αντίθεση με την αδελφή της, ήταν... ντυμένη. Ο δάσκαλος που της έδωσε ένα χεράκι, πάλι... Όχι!
Η Κιμ συμμετείχε στο προκλητικό μάθημα γιόγκα, αλλά σε αντίθεση με την αδελφή της, ήταν... ντυμένη. Ο δάσκαλος που της έδωσε ένα χεράκι, πάλι... Όχι!
Όπως και να έχει όμως η ιστορία, το θέαμα δεν είναι και το πιο εύκολο για να το καταπιεί κανείς και μόλις ο Κρις μπήκε στο σπίτι του και έπεσε πάνω στην "αχαρακτήριστη" ομήγυρη με το ζόρι κρατήθηκε να μην τα κάνει όλα λίμπα…
"Είναι αηδιαστικό. Μέσα στο σπίτι μου; Είναι ασεβές", φώναζε ο Κρις ξαφνιασμένος, για να ακούσει αμέσως μετά τη γυναικούλα του να τον μαλώνει κιόλας…
Είσαι πολύ ανώριμος. Δεν το αντέχω αυτό", απάντησε η Κιμ.
"Εσύ δεν το αντέχεις; Εγώ δεν το αντέχω. Ένιωσα πολύ άβολα μόλις μπήκα μέσα. Κόντεψα να ξεράσω", ξεσπάθωσε ο Κρις ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί άλλο να ζει στην ίδια σουίτα με την Κόρτνεϊ.
"Θα πληρώσω εγώ ο ίδιος για να πάει σε άλλον όροφο", φώναζε και ξαναφώναζε ο καψερός ο Χάμφρεϊς αλλά προφανώς δεν τον άκουσε κανείς, αφού στο τέλος, ήταν εκείνος που μάζεψε τα μπογαλάκια του και πήρε τον δρόμο για τη Μινεσότα.
Οι αδελφές Καρντάσιαν και ο Κρις έμεναν σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης όσο καιρό γύριζαν το ριάλιτι, αλλά ο Χάμφρεϊς προφανώς δεν άντεξε το "κοινόβιο" και αποφάσισε να πάει στην πατρίδα του και να αφοσιωθεί στην προπόνησή του.
Η Κιμ έδειξε ξαφνιασμένη με το γεγονός ότι θα ζήσουν χωριστά τόσο νωρίς μετά τον γάμο τους, αλλά ο Κρις τη διαβεβαίωσε ότι την αγαπά και να μην ανησυχεί… Ωραία! Όμως, τελικά κάπου αλλού σκάλωσε το πράγμα και ο γάμος "σχόλασε".

Ζωή Κίττα




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...