Ντάνιελ Κρεγκ: Οι Καρντάσιαν είναι ηλίθιες!

Δεν φαίνεται να τις εκτιμά και πολύ τις αδελφές που έγιναν διάσημες προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή στην τηλεόραση, ο 43χρονος κινηματογραφικός «Τζέιμς Μποντ»..

Ο Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) είναι γνωστός για τη μυστικοπάθειά του σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του ζητήματα. Εδώ παντρεύτηκε τον Ιούνιο με τη Ρέιτσελ Βάις (Rachel Weisz) και δεν το είπαν σε κανέναν. Ούτε καν σε φωτογραφίες δεν ποζάρουν μαζί.
Ο Ντάνιελ Κρεγκ παντρεύτηκε την Ρέιτσελ Βάις και δεν το είπε σε κανέναν. Ούτε φωτογραφιές δεν βγαίνουν επίσημα μαζί. Πώς να καταλάβει τη φιλοσοφία των Καρντάσιαν ;
Ο Ντάνιελ Κρεγκ παντρεύτηκε την Ρέιτσελ Βάις και δεν το είπε σε κανέναν. Ούτε φωτογραφιές δεν βγαίνουν επίσημα μαζί. Πώς να καταλάβει τη "φιλοσοφία των Καρντάσιαν";
Ο διάσημος ηθοποιός αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον που μπορεί να έχουν οι θαυμαστές του για αυτό το κομμάτι της ζωής του, είναι όμως αποφασισμένος να θέσει ο ίδιος τα όρια. Και είναι αυστηρά.
«Κοίτα. Είμαι ερωτευμένος. Είμαι ευτυχισμένος. Και αυτό είναι το μόνο που θέλω να πω. Η ζωή είναι μεγάλη, έχει γυρίσματα και δεν θέλω να πω κάτι που μπορεί στο μέλλον να γυρίσει επάνω μου», υποστήριξε ο Κρεγκ μιλώντας στην τελευταία έκδοση του περιοδικού «GQ» τονίζοντας τα «σκατά» που έχουν γραφτεί ήδη για τη σχέση του.
«Αν αυτό είναι το κοινό στο οποίο απευθύνομαι, αν αυτό είναι που πρέπει να κάνω για να έχω τον κόσμο ευτυχισμένο τότε όχι. Γα***έ τους. Γιατί, λυπάμαι πολύ, αλλά η ευτυχία μου είναι πιο σημαντική για μένα. Ακούς ανθρώπους να λένε: `Δεν θα κρατήσει πάνω από έξι μήνες'. Αλλά εγώ δεν αποκρίνομαι. Η ζωή είναι μακριά και εγώ ελπίζω ότι αυτό είναι… μακροπρόθεσμο», συνέχισε ο Ντάνιελ Κρεγκ ξεκαθαρίζοντας γιατί κρατά τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.«Το γιατί κρατάς πράγματα για σένα δεν έχει να κάνει με τον φόβο να δημοσιοποιήσεις τα συναισθήματά σου, όπως υποστηρίζουν κάποιοι. Αν τα… πουλήσεις, όμως, πάνε… τα έχασες. Και είναι πολύτιμα. Αξίζουν πολύ περισσότερο από χρήματα. Και δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω. Δεν μπορείς να έχεις κινηματογραφήσεις τη γέννα του παιδιού σου, να έχεις δείξει σε όλους ακόμη και τον πλακούντα και μετά να ζητάς την ησυχία σου. Απλά δεν γίνεται», υποστήριξε κάθετα ο Κρεγκ και δεν σταμάτησε εκεί, αφού σχολίασε και μερικούς σταρ της ριάλιτι τηλεόρασης για το γεγονός ότι κάνουν τα πάντα για τα χρήματα.
«Είναι μια καριέρα. Τι να πω; Δεν θέλω να γίνω κυνικός. Και στο κάτω κάτω γιατί να μην το κάνει κανείς. Κοίταξε τους Καρντάσιαν (the Kardashians). Αξίζουν εκατομμύρια. Εκατομμύρια. Όχι ότι νομίζω πως ήταν φτωχοί όταν ξεκίνησαν αλλά κοίταξέ τους τώρα. Και τι είπαν; Απλά αναρωτήθηκαν `Τι; Εννοείτε ότι το μόνο που έχω να κάνω είναι να συμπεριφέρομαι σαν γαμ****ος ηλίθιος και εσείς θα με πληρώνετε εκατομμύρια;' Δεν το κρίνω. Αν και προφανώς το κάνω. Φαίνεται ότι θα με... επισκεφτούν πολλοί άνθρωποι από το Νιου Τζέρσεϊ», ολοκλήρωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ εκφράζοντας έμμεσα τη σιγουριά του ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις για αυτά


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...