Tεράστια ευρωπαϊκή νίκη O ΠΑΟΚ άλωσε το Λονδίνο

Μία τεράστια ευρωπαϊκή νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ που κέρδισε στο Λονδίνο την Τότεναμ με 2-1..
στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» και σφράγισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League! Τα γκολ του θριάμβου πέτυχαν ο Σαλπιγγίδης (6’) και ο Αθανασιάδης (14’). Τα «σπιρούνια» μείωσαν με τον Μόντριτς (38’) από ανύπαρκτο πέναλτι το οποίο προκάλεσε και την αποβολή του Σταφυλίδη.
Ο Δικέφαλος άγγιξε το τέλειο στην απόδοσή. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γεωργιάδης που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Βεϊρίνια που έμεινε στη Θεσσαλονίκη λόγω τραυματισμού..
Ο νεαρός εξτρέμ έδωσε δύο ασίστ-έτοιμα γκολ στους Σαλπιγγίδη με υποδειγματική κεφαλιά και Αθανασιάδη με προβολή να στέλνουν στα ουράνια τον Δικέφαλο.
Στο σημείο εκείνο ο Ολλανδός διαιτητής της αναμέτρησης -χασάπης στο επάγγελμα - Μπας Νάιχαους «ανακάλυψε» χέρι σε καθαρή απομάκρυνση της μπάλας από τον Σταφυλίδη πάνω στην γραμμή, απέβαλε τον νεαρό μπακ, καταλόγισε την εσχάτη των ποινών και φυσικά ο Μόντριτς δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι Λονδρέζοι ανέλαβαν περισσότερες πρωτοβουλίες, πίεσαν ασφυκτικά, επέβαλαν τον ρυθμό τους, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» άντεξαν.
Τότεναμ (Χάρι Ρέντναπ): Γκόμεζ, Ρόουζ (63’ Μπέιλ), Γκαλάς, Μπασόνγκ, Τσόρλουκα, Λίβερμορ, Μόντριτς, Πίενααρ (67’ Κάρολ), Λένον, Ντεφό, Κέιν (72’ Φαλκέ).
Στον πάγκο: Κουντιτσίνι, Γουόκερ, Τάουνσεντ, Φρέντερικς.
ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Κοντρέρας (81’ Τσιρίλο), Μαλεζάς, Έτο, Λάζαρ (83’ Φαλκέ), Πάμπλο Γκαρσία, Φωτάκης, Γεωργιάδης (62’ Σνάουτσνερ), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Στον πάγκο: Κρέσιτς, Μπαλάφας, Ίβιτς, Παπάζογλου.
Διαιτητής: Μπας Νάιχαους Γήπεδο: «Γουάιτ Χαρτ Λέιν»

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...