Θρίαμβος της Νιούκαστλ επί της Γιουναιτεντ

Η Νιούκαστλ νίκησε στο «Σεντ Τζέημς Παρκ» 3-0 την Μάντσεστερ Γιουναιτεντ..
Σε αγώνα για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ετσι, η Μάντσεστερ Σίτι είναι και πάλι μόνη στην κορυφή με τρεις βαθμούς περισσότερους.Σκόραρε ο τερματοφύλακας της Εβερτον, Τιμ Χάουαρντ, στο ματς με την Μπόλτον!
Μετά από αυτή την ήττα η Γιουναιτεντ, δεν έμεινε μόνο τρεις βαθμούς πίσω από την Σίτι, αλλά αισθάνεται έντονα την ... ανάσα της Τότεναμ, η οποία είναι τρεις βαθμούς πίσω και έχει ένα ματς λιγότερο!
Στη βαθμολογία σε 20 ματς, η Σίτι έχει 48 βαθμούς, η Γιουναιτεντ 45 και η Τότεναμ 42, αλλά  σε 19 αγώνες.
Η Γιουναιτεντ, είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπερμπατοφ στο 15', αλλά ο Ντεμπά Μπα στο 35' με γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ για τη Νιούκαστλ.
Στο 47', ο Καμπάιγ με καταπληκτική εκτέλεση φάολ έστειλε τη μπάλα  στο δεξί «παραθυράκι» του Λίντεργκαρντ για το 2-0! Το τελικό 3-0 έγινε στο 90' με αυτογκόλ του Τζόουνς! Ειναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Γιουναιτεντ (είχε προηγηθεί το 3-2 από τη Μπλάκμπερν, στο «Ολντ Τράφορντ»)
Στο «Γκούντοσν Παρκ» η Μπόλτον νίκησε 2-1 την Εβερτον, όμως, αυτό που συζητήθηκε ήταν το γκολ των γηπεδούχων! Κι αυτό, επειδή σημειώθηκε από τον ... τερματοφύλακα Τιμ Χάουαρντ με βολέ από την περιοχή του  με τη βοήθεια του αέρα (63')! Πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ σημειώθηκε γκολ από τόσο μακρυά!
Η Μπόλτον ισοφάρισε στο 67' με τον Ενγκογκ και πήρε τη νίκη με τον Κέιχιλ στο 78'.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...