Γεμίζει η φαρέτρα!

Ο Κουίνσι προπονήθηκε στην Παιανία και τίθεται στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει..
Κέρκυρας, όπως και ο Ρούντολφ.  Εκτίει με Δόξα ο Σιμάο και ΠΑΣ ο Καραγκούνης.
Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι «πράσινοι» που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα σε μικρό χώρο. Ατομικά προπονήθηκε ο Νίνης ενώ οι Κουίνσι και Ρούντολφ αρχικά ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια συμμετείχαν στο τελευταίο μέρος της προπόνησης.
Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα εγγύς φάλαγγας τρίτου δακτύλου αριστερού άκρου ποδός. Πραγματοποιήθηκε επιτυχής ανάταξη από τον γιατρό της ομάδας κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα και ο Γάλλος στόπερ αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 4-6 εβδομάδες.
Το «πράσινο» ποινολόγιο
Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ και ο Γιώργος Καραγκούνης, θα εκτίσουν την ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 4 κίτρινων καρτών, στον εξ’ αναβολής αγώνα της 4ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Δόξα Δράμας και στον αγώνα της 17ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...