Δέσποινα Βανδή: Απολαμβάνει τη θέα της κορυφής

Τη θέα της κορυφής απολαμβάνει η Δέσποινα Βανδή μετά την επιστροφής της στην ελληνική showbiz αφού το όνομά της κυριαρχεί σε όλους τους τομείς..

Η βασίλισσα της ελληνικής pop, όπως την έχει αποκαλέσει και ο αμερικάνικος τύπος, βρίσκεται πλέον στον νούμερο 1 των πανελλαδικών ραδιοφωνικών airplay charts ενώ τη θέα της κορυφής απολαμβάνει και στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κύπρου για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, με το single της ΜΟΥ 'ΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ..! Νούμερο 1 βρίσκεται και στα charts του music.net.cy αφού το κομμάτι έκανε νέα είσοδο τη περασμένη βδομάδα κατευθείαν στην κορυφή!
Το συγκεκριμένο κομμάτι αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο φέτος από το κόσμο αφού η ζήτηση του είναι παντού τεράστια..!
Πρώτη με διαφορά φαίνεται να βρίσκεται και από άποψη "πίστας" η Δέσποινα Βανδή, αφού κάθε φορά το FEVER μοιάζει με συναυλιακό χώρο, με τους θαυμαστές της Ελληνίδας star να δημιουργούν ΒΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ!!! Η Δέσποινα συνεχίζει με τεράστια επιτυχία τις εμφανίσεις της στο FEVER με το Νίκο Οικονομόπουλο και την Έλλη Κοκκίνου ενώ μαθαίνουμε και από την ίδια ότι θα έχουμε νέο δίσκο μέσα στο Φεβρουάριο! Επίσης το musical με τον Αλέξανδρο Ρήγα, θα πραγματοποιηθεί κανονικά την επόμενη χρονιά όπως έχει προγραμματιστεί και όπως αναφέραμε σε παλαιότερο άρθρο..
΄Όλα είναι θέμα χρόνου τελικά΄ όπως τραγουδά και η Δέσποινα, και όντως άξιζε η αναμονή..!
VANDAIMONIO Cyprus fanclub


πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...