Τιμοσένκο απορρίπτεται η νομική εκπροσώπηση

Σήμερα, η Γιούλια Τιμοσένκο υπέβαλε αναφορά στο Pechersk Περιφερειακό Δικαστήριο στο Κίεβο για να αφαιρέσετε τρίτη σειρά της των δικηγόρων..
υπεράσπισης, Mykola Siryi και Oleksandr Plakhotnyuk, με το επιχείρημα της αδυναμίας τους να παρέχουν μια πλήρη άμυνας. Οι δικηγόροι δήλωσαν ότι στέκονταν κάτω, επειδή το δικαστήριο έχει δεχθεί τους αρκετό χρόνο για να μελετήσει τα υλικά περίπτωση.Ο δικαστής συμφώνησε στη φωτιά τους δικηγόρους, στη συνέχεια, αρνήθηκε η κ. Τιμοσένκο αφήσει να διορίσει νέους δικηγόρους και συνέχισαν τη δίκη, ανάκριση μαρτύρων. Χωρίς δικηγόρους να την εκπροσωπούν, η κ. Τιμοσένκο δήλωσε ότι δεν είχε δοθεί το νόμιμο δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Το δικαστήριο ενεργεί χωρίς κανόνες ή ηθικά όρια», δήλωσε η κ. Τιμοσένκο.
Ο κ. Siryi και ο κ. Platkhotnyuk διορίστηκαν να εκπροσωπήσει η κ. Τιμοσένκο μετά από προηγούμενη δικηγόρου της, Mykola Tytarenko, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω της κακής υγείας. Είναι πάρα πολύ κατήγγειλε έχοντας μόνο τρεις ημέρες για να εξοικειωθεί με τα υλικά υπόθεση, η οποία ανέρχεται σε 16 τόμους ή σχεδόν 5.000 σελίδες. Σε μια προγενέστερη ημερομηνία, πρώτα ο δικηγόρος κ. Τιμοσένκο, η Serhiy Vlasenko ήταν επίσης αφαιρεθεί από τη δίκη.
Με τη μη χορήγηση της κας Τιμοσένκο τρεις μέρες για να βρει και να ορίσει μια νέα δικηγόρος, δικαστής Ροδίων Kireyev έσπασε την ουκρανική νομοθεσία. Αυτό ώθησε κοινοβουλευτική νομοθέτες (βουλευτές) από το κόμμα της κ. Τιμοσένκο να φωνάξει "Ντροπή". Kireyev Δικαστής διέταξε στη συνέχεια Gryphon αστυνομία δικαστήριο να διώξει τους νομοθέτες από την αίθουσα του δικαστηρίου. Η δίκη συνεχίστηκε με την κα Τιμοσένκο έχει νομική εκπροσώπηση, με το δικαστή ανάκριση τέσσερις μάρτυρες.
Με το δικαίωμά της να αρνηθεί νομική εκπροσώπηση, η κ. Τιμοσένκο υπέβαλε άλλη αίτηση για να έχει ο δικαστής απέρριψε με την αιτιολογία ότι ήταν στερώντας της το νόμιμο δικαίωμα της υπεράσπισης. Αγνόησε αυτήν την αναφορά.
Ο πρώην πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι ο δικαστής έχει εμπόδισε την άμυνα της σε κάθε στάδιο και αρνήθηκε να εξετάσει 30 αναφορών που υποβάλλονται στο δικαστήριο και ερευνητή κατά τη διάρκεια της προδικαστικής έρευνας. «Θέλαμε να περιλαμβάνει μάρτυρες, να διεξάγει αναλύσεις ειδικών, κρατήστε πατημένο το σταυρό εξετάσεις και να αναλαμβάνει άλλες διαδικαστικές ενέργειες, έτσι ώστε η θέση της αμυντικής παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Αλλά δυστυχώς, ο κ. Kireyev δεν θεωρεί ακόμη και αυτά τα αιτήματα. Εκείνος απλώς αγνόησε το δικαίωμά μας για να σχηματίσουν μια άμυνα ", δήλωσε η κ. Τιμοσένκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...