Nazanin Boniad: "Δεν ήθελα να γίνω γυναίκα του Cruise"

Εδώ και λίγο καιρό, υπάρχουν φήμες ότι βγαίνει στο επόμενο τεύχος του Vanity Fair, άρθρο που θα περιγράφει τις προσπάθειες του Συμβουλίου Διασημοτήτων των Σαιεντολόγων, να βρουν το 2004 την νέα σύζυγο του Tom Cruise, μετά το διαζύγιο του από την Nicole Kidman..


Και το όνομα της σταρλετ Nazanin Boniadi -μιας ως τώρα ελάχιστα γνωστής ηθοποιού- ακούγεται πολύ. Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Τεχεράνη και μεγάλωσε στο Λονδίνο πριν μετακομίσει στο Χόλιγουντ.Είναι απόφοιτος βιολογίας και λέγεται οτι έχει πολύ υψηλό IQ. Η οικογένεια της ασπάστηκε την Σαιεντολογία εδώ και χρόνια.
Με άρθρα στην Huffington Post, Ιρανικά μέσα και άλλες εφημερίδες ανα τον κόσμο, η ιστορία που φαίνεται να διαρέει είναι ότι η Ιρανή –που έχει παίξει μικρούς ρόλους στο How i Met Your mother και General Hospital- ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες για σύζυγους του Tom Cruise.
Στο κείμενο που υποτίθεται οτι το περιεχόμενο του έχει διαρεύσει, υπάρχουν αναφορές και από τον σκηνοθέτη Paul Haggis, που δήλωσε πως η νεαρή ηθοποιός εξαναγκάστηκε να καθαρίζει τουαλέτες και τιμωρήθηκε στο κέντρο Σαιεντολογίας γιατί αρνήθηκε να κάνει την ερωτευμένη με τον Cruise ώστε μετά να γίνει σύζυγος του γιατί ένας απο τους όρους ήταν να φιλιούνται συνεχώς δημοσίως (κάτι που έκανε με την Katie Holmes σωρηδόν ο Cruise).
Εκπρόσωποι του ηθοποιού έχουν κάνει δηλώσεις αρνούμενοι τα πάντα. Αλλά πλέον έχει ξεκινήσει μια λαίλαπα ειδήσεων στο web για την Σαιεντολογία τον Tom Cruise και το διαζύγιο του αλλά και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...