Το χειρότερο του πρόσωπο παρουσίασε στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Κάθε άλλο παρά… μεγαλοπρεπής ήταν στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός.

Παρουσιάζοντας το χειρότερο φετινό τους πρόσωπο, επιρρεπείς στα λάθη (έκαναν 23) και με κάκιστες επιλογές στην επίθεση, οι «πράσινοι» βρέθηκαν ακόμη και στο ---19 και τελικά γνώρισαν την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 73-64. Μόνο στο πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο άρεσαν οι «πράσινοι». Πάλεψαν περισσότερο Διαμαντίδης, Ματσιούλις και Λάσμε..


Η αντεπίθεση έμεινε στη μέση


Η επιστροφή στο ματς έμοιαζε και ήταν αδύνατη. Ο Παναθηναϊκός στον εναπομείναντα χρόνο προσπάθησε να σώσει ό,τι σωζόταν, δηλαδή να περιορίσει την έκταση της ήττας για το ενδεχόμενο ισοβαθμίας στο φινάλε της πρώτης φάσης.

Παρότι έχασε τον αν μη τι άλλο μαχητικό Λάσμε με πέντε φάουλ τριάμισι λεπτά μετά την έναρξη της τελευταίας περιόδου, προβλημάτισε τους γηπεδούχους όταν πλησίασε στους 12 (60-48), 5:31 πριν το τέλος. Μπρέμερ και Μπογκντάνοβιτς με δύο διαδοχικά τρίποντα στην εκπνοή έκοψαν τη φόρα των φιλοξενούμενων (66-50) και ουσιαστικά έβαλαν τέλος στην όποια αμφισβήτηση για το νικητή.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία ύστατη προσπάθεια μειώνοντας στους δέκα (66-56) δύο λεπτά πριν το τέλος, αλλά το χαμένο-προ κενής εστίας-λέι απ του Σχορτσανίτη σταμάτησε άδοξα την τελευταία αντεπίθεση και η «Φενέρ» πήρε τη νίκη τελικά με 73-64, μετά από τρίποντο του Ούκιτς στην εκπνοή.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...