Ατζαγκούν: «Ευκαιρία ο Παναθηναϊκός»


Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, καθώς μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην νίκησε, αλλά ο νεαρός μέσος του «τριφυλλιού» μπήκε αλλαγή στο ματς με τον Πλατανιά και σκόραρε χαρίζοντας την ισοπαλία στην ομάδα του.

«Είμαι χαρούμενος που πέτυχα το τέρμα της ισοφάρισης. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε πολύ καλά, μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας.

Για όλους μας και ειδικά τους νέους έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε πράγματα και πιστεύω θα βελτιωθούμε και θα τα πάμε πολύ καλύτερα στην πορεία.
Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, γι αυτό διάλεξα να έρθω εδώ, καθώς πιστεύω πως είναι μεγάλο βήμα για μένα και για την καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Αισθάνομαι έτοιμος και πιστεύω πως θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του συλλόγου. Έχω αυτοπεποίθηση και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρω» τόνισε αρχικά ο Νιγηριανός άσος.
Για τη θέση που θέλει να αγωνίζεται τόνισε: «Προτιμώ να παίζω επιθετικός μέσος, αλλά αυτό τα καθορίζει ο προπονητής. Όπου μου ζητηθεί, εγώ θα δώσω τα πάντα, όπου και να παίξω για το καλό της ομάδας».
Οσον αφορά στο γκολ επεσήμανε: «Μου αρέσει να σκοράρω, αυτό έκανα και σήμερα, είναι μέσα στις... δουλειές που πρέπει να κάνω στο γήπεδο και ελπίζω να το κάνω συχνά»

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Βελλής: «Υπάρχει ανησυχία, όχι πανικός»

 
 
Προβληματισμένος, αλλά πανικοβλημένος από την πορεία του Απόλλωνα στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του μετά την ήττα με 3-1 στη Ριζούπολη από την Καλλονή ο ιδιοκτήτης της «ελαφράς ταξιαρχίας», Σταμάτης Βελλής. 

«ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2-0»

Ουζουνίδης: «Για μία φάση...»

«Για μία φάση», ήταν τα λόγια που μονολογούσε με τη λήξη του αγώνα στα Περιβόλια ο προπονητής του Πλατανιά, Μαρίνος Ουζουνίδης, μην πιστεύοντας πώς χάθηκε το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό.
 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Βοσνιάδης: «Χάσαμε την ηρεμία μας μετά το 1-0»

 
 
Στην απώλεια ηρεμίας στο παιχνίδι της ομάδας του μετά το 1-0 απέδωσε την ήττα στη Ριζούπολη από την Καλλονή (3-1) ο τεχνικός του Απόλλωνα, Αλέκος Βοσνιάδης, του οποίου η θέση στην «ελαφρά ταξιαρχία» είναι εξαιρετικά επισφαλής.
 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-1

Ο Ατζαγκούν τον γλίτωσε από τα χειρότερα...

Ενας κακός Παναθηναϊκός γλίτωσε νέο κάζο από τον Πλατανιά χάρη στο γκολ του Ατζαγκούν που μπήκε αλλαγή και ισοφάρισε στο 82' διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στα Περιβόλια.[
 

«ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ»

Αναστασίου: «Οι παίκτες έβαλαν τα πόδια στη φωτιά»

 
 
Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες στον αγώνα με τον Πλατανιά, παρότι δεν ήρθε η νίκη, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1
 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛΚ

Ματζουράκης: «Κρίμα για τον κόσμο...»

Αμεση λύση στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Καλλονή ζήτησε μέσω δηλώσεων του μετά τη νέα νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη ο Γιάννης Ματζουράκης. [ Online 22:19 15/9 ]

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΟΦΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ

Τσιώλης: «Θα πρωταγωνιστήσει ο Αστέρας»

 
 
Ικανοποιημένος από το βαθμό που πήρε ο Αστέρας στο «Γεντί Κουλέ» από τον ΟΦΗ (1-1) παρουσιάστηκε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των Κρητικών, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε σίγουρος πως φέτος οι Αρκάδες θα πρωταγωνιστήσουν. 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΦΗ

Δερμιτζάκης: «Δεν έχω παράπονο από τον κόσμο»

 
 
Μπορεί ο κόσμος του ΟΦΗ να τον αποδοκίμασε μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ», όμως ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν κρατά καμία κακία στους οπαδούς.[ Online 21:40 15/9 ]

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...