Θαυμαστής… «πέταξε» την Beyonce από τη σκηνή!

Η τραγουδίστρια έπιασε ξανά το μικρόφωνο μετά το περιστατικό και του είπε ότι τον αγαπάει
Κέφι, ενέργεια, πολύ τραγούδι και χορός: αυτές ήταν οι λέξεις που χαρακτήριζαν την συναυλία της Beyoncé στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας το βράδυ της Κυριακής. Όλα αυτά μέχρι που ανέβηκε στη σκηνή ένας ημίγυμνος θαυμαστής και «πέταξε» την ποπ σταρ από τη σκηνή!


Ο... μανιακός θαυμαστής τύλιξε τα χέρια του γύρω από την 32χρονη τραγουδίστρια και με μία του κίνηση την «εξαφάνισε» από τη σκηνή, που έκανε το show της. Η Beyonce καθόταν πολύ κοντά στο κοινό και τραγουδούσε, όταν ο άντρας την έπιασε με τα χέρια του και αγκαλιάζοντάς τη, την τράβηξε στο πάτωμα του γηπέδου.





Φυσικά, οι άντρες της προσωπικής της ασφάλειας έτρεξαν να τη βοηθήσουν και να τη… σώσουν από τον θαυμαστή! Μόλις την… επανέφεραν στη «θέση» της, εκείνη έπιασε ξανά το μικρόφωνο και επανέλαβε το τραγούδι που είχε διακοπεί απότομα, αλλά και το σέξι χορό της, μέσα στη γεμάτη παγιέτες μπλε ολόσωμη στολή της.

«Όλα καλά», είπε στους υπόλοιπους θαυμαστές, που είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό και σήκωσε μια βραζιλιάνικη σημαία που κάποιος πέταξε πάνω στη σκηνή.



Τότε, έκανε μία παύση στο πρόγραμμά της και απευθύνθηκε στον άντρα που της «επιτέθηκε» και τον ρώτησε πώς το λένε.

«Σε ευχαριστώ, και εγώ σ’ αγαπώ», είπε η μαμά της μικρής Blue Ivy, μόλις ο άντρας της απάντησε.



Αποδεικνύοντας πόσο άψογη επαγγελματίας είναι, η Beyonce συνέχισε κανονικά το show της στο Estadio do Morumbi γήπεδο, ενώ έκανε ακόμη μια προσπάθεια για να επαναφέρει την τάξη.

Προχώρησε προς τον… δράστη μόλις ολοκλήρωσε το κομμάτι της και του είπε «Όλα καλά, όλα καλά».

«Σας αγαπώ όλους», ακούγεται να λέει στο τέλος του διάρκεια 90 δευτερολέπτων βίντεο που έχει ανεβεί στο YouTube και δείχνει το περιστατικό.
phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...