Τα look που ξεχώρισαν στην εβδομάδα μόδας την Άνοιξη 2014 στη Νέα Υόρκη

NYFW Άνοιξη 2014 Beauty Wrap Up: Τα look που ξεχώρισε στο peoplegreece.com
Η εβδομάδα μόδας για την Άνοιξη 2014 στη Νέα Υόρκη ολοκληρώθηκε την Πέμπτη. Το peoplegreece.com παρακολούθησε τα shows όλων των σχεδιαστών και ξεχώρισε τα πιο εντυπωσιακά looks. Δείτε τα όλα παρακάτω.

Πορτοκαλί χείλη
Που τα είδαμε: DKNY και Rag & Bone



Το έντονο πορτοκαλί είχε την τιμητική του στις πασαρέλες των DKNY και Rag & Bone και το λατρέψαμε γιατί είναι το πιο ανοιξιάτικο χρώμα και ταιριάζει σε όλες. Μάλιστα, παρατηρήσαμε πως χρησιμοποίησαν σχεδόν την ίδια απόχρωση.

Έντονο smoky
Που το είδαμε: Cushnie et Ochs



Μπορεί να μην είναι απόλυτα ανοιξιάτικο αλλά το συγκεκριμένο smoky που ξεκινούσε από τη γραμμή των βλεφαρίδων και τελείωνε ψηλά, κάτω από τα φρύδια, ήταν ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει εδώ και καιρό.

Half Moon μανικιούρ
Που το είδαμε: Desigual



Λατρεύουμε τα εντυπωσιακά μανικιούρ και το συγκεκριμένο half moon Μοτίβο στην πασαρέλα των Desigual μας ξετρέλανε με τις πορτοκαλί και λευκές αποχρώσεις του. Τώρα ξέρουμε πως θα διακοσμήσουμε τα νύχια μας την επόμενη άνοιξη (μπορεί και να μην περιμένουμε ως τότε).

Στολισμένα χτενίσματα
Που τα είδαμε: Lela Rose, Zac Posen και Anna Sui



Τα στολίδια στα μαλλιά είναι ότι πιο hot για την άνοιξη που έρχεται. Τα αγαπημένα μας στολισμένα χτενίσματα ήταν εκείνα της Lela Rose με τις νιφάδες χρυσού, του Zac Posen με τα λευκά λουλούδια και φυσικά της Anna Sui με τα εντυπωσιακά, Boho headpieces.

Μπλε σκιά
Που το είδαμε: Marc Jacobs και Maison Martin Margiela



Οι δύο οίκοι χρησιμοποίησαν έντονες σκιές στο χρώμα του κοβαλτίου και έφεραν και πάλι στο προσκήνιο την παρεξηγημένη μπλε σκιά. Αν θα το τολμήσουμε; Το έχουμε κάνει ήδη!

Έντονα φρύδια
Που τα είδαμε: Marchesa



Η φθινοπωρινή τάση με τα γεμάτα φρύδια ενέπνευσε το μακιγιάζ του οίκου Marchesa και για την επόμενη άνοιξη. Τα έντονα φρύδια συνδυάστηκαν με σκούρα χείλη σε ένα μακιγιάζ αν όχι ανοιξιάτικο τότε απλά εντυπωσιακό.

Ροζ χείλη
Που τα είδαμε: Prabal Gurung



Το ροζ, ματ κραγιόν που χρησιμοποίησαν οι makeup artists στο show του Prabal Gurung έμοιαζε με ζαχαρωτό και μας έκανε να αναρωτιόμαστε αν θα δείχνει τόσο όμορφο και πάνω μας. Που καταλήξαμε; Γιατί όχι, αρκεί να βρούμε τη σωστή απόχρωση.

Ροδαλά μάγουλα
Που τα είδαμε: Vera Wang



Η πασαρέλα της Vera Wang γέμισε φρέσκα πρόσωπα χάρη στο έντονο κοραλλί ρους που χρησιμοποιήθηκε στα μάγουλα των μοντέλων. Το υπόλοιπο πρόσωπο έμεινε σχεδόν άβαφο και σκοπεύουμε να κάνουμε το ίδιο αντιγράφοντας το look.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...