Φουτουριστικό σούπερ γιοτ με καταρράκτη και πισίνα-πίστα χορού

Πρωτοποριακό σχεδιασμό και ανέσεις που εντυπωσιάζουν διαθέτει το σούπερ γιοτ CF8, πνευματικό παιδί ομάδας σχεδιαστών από την Ολλανδία που προφανώς βλέπουν… μακριά.
Το γιοτ έχει ένα μεγάλο κενό από όπου πέφτει νερό με τη μορφή… καταρράκτη μέσα στην εκπληκτική πισίνα που έχει στο κατάστρωμά του, στο επίπεδο της θάλασσας.
Προφανώς απευθύνεται μόνο σε ανθρώπους με πολύ μεγάλες περιουσίες
και πολλά χρήματα για ξόδεμα- γι’ αυτό και διαθέτει και χώρο στάθμευσης οκτώ οχημάτων (!) ώστε να επιδεικνύεται ο πλούτος σε όλο του το μεγαλείο.
Το CF8- που προκύπτει από το «cars and family in 80 metres»- σχεδιάστηκε για έναν ζάμπλουτο που θέλει να παίρνει μαζί του τα πολυτελή αυτοκίνητά του στο Μονακό και το Σαιντ Μπαρτς όταν ταξιδεύει στη Μεσόγειο ή την Καραϊβική.
Με εντυπωσιακό αεροδυναμικό σχέδιο, το φουτουριστικό σκάφος φέρει την υπογραφή των Sea Level Yacht Design.
Η πισίνα του μπορεί να μεταμορφωθεί σε πίστα χορού για τα πάρτι του ιδιοκτήτη του ενώ το γιοτ διαθέτει οκτώ VIP καμπίνες με το δικό της μπάνιο και τη δική της γκαρνταρόμπα η καθεμία. Υπάρχει επίσης τζακούζι χωρητικότητας οκτώ ατόμων.
Το CF8 μπορεί να μεταφέρει πλήρωμα 18 ατόμων ενώ υπάρχουν έξτρα καμπίνες για νταντά και μπάτλερ.
Αν οι επιβάτες βαρεθούν την πισίνα, μπορούν να διασκεδάσουν στο σινεμά ή το γυμναστήριο, να κάνουν σάουνα ή να «βουτήξουν» με το μίνι υποβρύχιο ή το watercraft.
SUPERYACHT2 SUPERYACHT3 SUPERYACHT4 SUPERYACHT10 SUPERYACHT5 SUPERYACHT6 SUPERYACHT1 SUPERYACHT7 SUPERYACHT8 SUPERYACHT9

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...