«Αργός θάνατος» για το Mega..«Κατέβασε» την ιστοσελίδα του το Mega

Σαν να μην έφτανε στους εργαζόμενους του MEGA το σχεδόν τρίμηνο χωρίς να έχουν πάρει χρήματα, τώρα φαίνεται πως οι κινήσεις των μετόχων του άλλοτε κραταιού καναλιού, οδηγούν αργά αλλά σταθερά τον σταθμό σε «θάνατο».
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από χθες το πρωί η ιστοσελίδα του MEGA
αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα λειτουργίας με αποτέλεσμα να μην ανεβαίνουν ειδήσεις στο ενημερωτικό κομμάτι.
Όμως αυτό που ακολούθησε ήταν πέρα από κάθε φαντασία καθώς από το απόγευμα και μετά η ιστοσελίδα του σταθμού δεν ήταν καν επισκέψιμη. Έτσι οποιοσδήποτε πληκτρολογήσει τη διεύθυνση www.megatv.com απλά οδηγείται σε μια λευκή σελίδα.
Μέχρι και σήμερα το πρωί η... βλάβη δεν είχε αποκατασταθεί παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων του σταθμού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η έλλειψη ρευστότητας οδήγησε σε μη καταβολή οφειλών σε πάροχο που σχετίζεται με το internet, ο οποίος «κατέβασε τον διακόπτη» της ιστοσελίδας.

Κόντρα Παππά-Λοβέρδου για τις άδειες στα κανάλια στη Βουλή

 Δεν κάνει βήμα πίσω η κυβέρνηση στο ζήτημα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, διαμήνυσε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς.

 

«Αν περιμένετε να αλλάξουμε πολιτική και να επιστρέψουμε σε ένα status quo ante, δεν θα το κάνουμε», ανέφερε στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου για την επιστολή Έτινγκερ και την αδειοδότηση των ΜΜΕ.
Στη συζήτηση στην Ολομέλεια, Νίκος Παππάς και Ανδρέας Λοβέρδος αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις και αιχμηρά σχόλια. «Υπουργό της Προπαγάνδας και της Βόρειας Κορέας που δεν λειτουργεί στο πλαίσιο της δημοκρατίας», αποκάλεσε τον υπουργό Επικρατείας ο Ανδρέας Λοβέρδος, επιμένοντας ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει αυθαίρετα, δίνοντας μόνον 4 τηλεοπτικές άδειες ενώ υπάρχει η δυνατότητα για περισσότερες.
«Σε ποιον δίνετε εξετάσεις για να χαρούν από την τοποθέτησή σας;», διερωτήθηκε ο Νίκος Παππάς και περνώντας στην αντεπίθεση είπε ότι ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υπέπεσε σε γκάφα, καθώς έσπευσε να υιοθετήσει τα δημοσιεύματα που χαρακτήριζαν την επιστολή Έτινγκερ κόλαφο για την κυβέρνηση, όταν από την Κομισιόν επισημάνθηκε ότι δεν είχε σχέση με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. «Πατήσατε μπανανόφλουδα», σχολίασε και τον κατηγόρησε για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος σύγχυσης.

Ο υπουργός Επικρατείας διαβεβαίωσε ότι ο διαγωνισμός βρίσκεται στα τελευταία στάδια με την επιτροπή να έχει παραλάβει τους φακέλους των 11 ενδιαφερόμενων. Στις 14 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η λίστα των υποψηφίων που
πέρασαν το στάδιο της προεπιλογής και οδεύουν προς τη δημοπρασία του Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...