Τεράστιος άθλος της Εθνικής, 1-1 μέσα στο Βέλγιο (video)


Η Εθνική ομάδα έφυγε με πολύτιμο βαθμό από τις Βρυξέλλες, απέναντι στην ομάδα που κατέχει την πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA.
Η «γαλανόλευκη» απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο «Κινγκ Μποντουέν» απέναντι στο Βέλγιο, παρότι τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών του Ταχτσίδη και του Τζαβέλλα. Ακόμη κι έτσι όμως η Εθνική θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη, αφού στο γκολ του Μήτρογλου (46΄) απάντησε ο Λουκάκου μόλις στο 89ο λεπτό.

ΤΟ ΜΑΤΣ
Α’ Ημίχρονο
Απέναντι σε μια πολύ παραγωγική ομάδα, η Εθνική κατάφερε να σταθεί στο πρώτο ημίχρονο ύψος της, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποιο γκολ.
Η καλύτερη ευκαιρία για το Βέλγιο σημειώθηκε στο 13΄όταν μετά από σέντρα του Μέρτενς από δεξιά στον αμαρκάριστο Φελαϊνί, η σκαστή κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ.
Στο 31′, μετά από σέντρα του Καράσκο από αριστερά, ο Φελαϊνί έκανε το «τακουνάκι», απέκρουσε ο Καπίνο που είχε πολύ γρήγορη και σωστή αντίδραση.














Β’ Ημίχρονο
Με την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου (46′ )ο Κώστας Μήτρογλου, μετά από κεφαλιά πάσα του Ταχτσίδη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την Εθνική…
Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ταχτσίδη (65′) για σκληρό μαρκάρισμα. Με δέκα παίκτες η Εθνική.
Απίστευτη απόκρουση του Καπίνο στπ 74′ σε σουτ του Μέρτενς από το ύψος της μικρής περιοχής.
Μεγάλη ευκαιρία για το Βέλγιο στο 82΄, με τον Βίτσελ να κάνει στραβοκλωτσιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.
Σουτ με το αριστερό του Λουκάκου, 1-1.
Τεράστια επέμβαση από τον Καπίνο στο 90+1′.
Δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων στον Τζαβέλλα. Με 9 παίκτες η Εθνική.
ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Σιμάν (83′ Μιραλάς), Βερτόνγχεν, Τσαντλί, Βίτσελ, Φελαϊνί (66′ Ντεμπελέ), Καράσκο, Ναϊνγκολάν, Μέρτενς, Λουκάκου.
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο,  Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος,  Σάμαρης, Ταχτσίδης, Σταφυλίδης, Φορτούνης (68′ Τζιόλης), Μάνταλος (84′ Ζέκα), Μήτρογλου (90+2′ Βέλλιος).
πηγη βιντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...