«Αποστολή εξετελέσθη» δήλωσε για το Brexit και αποχώρησε από το UKIP ο μoναδικός βουλευτής του

Το ευρωσκεπτικιστικό κι αντιμεταναστευτικό Κόμμα Ανεξαρτησίας UKIP, που θεωρείται από πολλούς ότι διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην απόφαση των Βρετανών πολιτών να εγκαταλείψει η χώρα τους την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχασε τον μοναδικό του βουλευτή, καθώς ο Ντάγκλας Κάρσγουελ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κόμμα.

Ο 46χρονος Κάρσγουελ προσχώρησε στο UKIP αφού παραιτήθηκε από τους Συντηρητικούς του πρώην πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον τον Αύγουστο του 2014. Εξελέγη βουλευτής του UKIP στις αναπληρωματικές εκλογές που ακολούθησαν την ίδια χρονιά κι επανεξελέγη το 2015 στις βουλευτικές εκλογές.
«Όπως πολλοί από εσάς, επέλεξα το UKIP διότι ήθελα απεγνωσμένα να φύγουμε από την ΕΕ» επισήμανε ο ίδιος σε μια ανακοίνωση.
«Τώρα που μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβεί, αποφάσισα να αποχωρήσω από το UKIP».
«Θα αποχωρήσω από το UKIP με φιλικά αισθήματα, με χαρά και με τη γνώση ότι κερδίσαμε».
Ο Ντάγκλας Κάρσγουελ επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στέλεχος του βρετανικού κοινοβουλίου, ως ανεξάρτητος βουλευτής της περιφέρειας του Κλάκτον που εκλέγεται έως τις επόμενες γενικές εκλογές του 2020, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.
«Θα είμαι απλά ένας βουλευτής για το Κλάκτον, ως ανεξάρτητος βουλευτής έγραψε ο 46χρονος πολιτικός σε ένα κείμενο με τίτλο «Αποστολή εξετελέσθη - ευχαριστώ το UKIP!», το οποίο ανάρτησε στο μπλοκ του.
πηγη
Δημοσίευση σχολίου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...