Μαρίκα Μπαχτεβάνογλου: Η παραμυθένια ζωή της πλουσιότερης Ελληνίδας στην Τουρκία (pics)

Η Μαρίκα Μπαχτεβάνογλου είναι η πλουσιότερη Ελληνίδα στην Τουρκία και η έκτη πιο πλούσια γυναίκα της γειτονικής χώρας. Η ζωή της θυμίζει σενάριο ταινίας και από σήμερα, έπειτα από πολλές διαμάχες και καυγάδες, είναι κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Τούρκου επιχειρηματία Σαλίχ Τατλιτζί, με τον οποίο έχει αποκτήσει και έναν γιο.
Ο Σαλίχ Τατλιτζί έφυγε από τη ζωή το 2009 και έκτοτε ξεκίνησε ένας δικαστικός «πόλεμος»
ανάμεσα στην Μαρίκα Μπαχτεβάνογλου και την πρώτη σύζυγο του επιχειρηματία. Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε ότι νόμιμη κληρονόμος είναι η Μαρίκα και ο γιος της Ουγούρ.

Ζωή βγαλμένη από παραμύθι

Η ιστορία της Μαρίκας θα μπορούσε να είναι το επόμενο best seller ενός βιβλίου. Είναι κόρη Ρωμιών της Κωνσταντινούπολης και η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της την ώθησε στο να ξεκινήσει να εργάζεται από τα 17 της. Η πρώτη της δουλειά ήταν στο ζαχαροπλαστείο του Σαλίχ Ταλτιτζί. Τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα.
2
Η Μαρίκα και ο Σαλίχ ερωτεύτηκαν παράφορα, παρόλο που ο επιχειρηματίας ήταν 37 ετών και παντρεμένος με τρία παιδιά. Οι έντονοι καυγάδες του ζευγαριού οδήγησαν στο διαζύγιο. Ο Σαλίχ άνοιξε ένα ζαχαροπλαστείο στην Κωνσταντινούπολη, όπου δούλευε και η Μαρίκα, και όλα ήταν ιδανικά για να ζήσουν τον έρωτά τους. Ούτε και οι διαφωνίες των δύο οικογενειών δεν κατάφεραν να τους χωρίσουν καθώς αμέσως έμειναν μαζί. Δέκα χρόνια μετά, το 1977, η Μαρίκα έφερε στη ζωή τον Ουγούρ. Μάλιστα τον γέννησε στην Αθήνα, του έδωσε το επίθετό της και τον βάφτισε χριστιανό ορθόδοξο.
6
Το διαζύγιο του Σαλίχ με την πρώτη του γυναίκα βγήκε το 1991 και το 1992 παντρεύτηκε τελικά την Μαρίκα, η οποία άλλαξε το ονοματεπώνυμό της σε Νουρτέν Τατλιτζί.
1 copy
Δυστυχώς ο Σαλίχ το 2008 έφυγε από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Στη διαθήκη του ανέφερε ότι αφήνει όλη του την περιουσία με στην Μαρίκα και τον γιο τους. Όμως οι τρεις γιοι του από τον προηγούμενο γάμο προσέβαλαν τη διαθήκη και τότε ξεκίνησε μία δικαστική μάχη που διήρκησε εννέα ολόκληρα χρόνια.

Τελικά σήμερα η Μαρίκα Τατλιτσί δικαιώθηκε και κληρονόμησε το ποσό των 3 δις δολαρίων αλλά και πολλά ακίνητα στην Τουρκία, το Μαϊάμι, το Ντουμπάι και αλλού..
5
4

 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...