Ν. Κακλαμάνης: Τριώροφο, ενοικιάζεται αντί 100 ευρώ σε επιχειρηματία της νύχτας...

Το «χάος» που επικρατεί στην ακίνητη περιουσία του ΠΙΚΠΑ αποκάλυψε επίκαιρη ερώτηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη στην οποία απάντησε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου.

Η κα. Αχτσιόγλου, διαβεβαίωσε ότι η ακίνητη περιουσία του υπουργείου και όλων των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, έχει εξαιρεθεί και δεν έχει ενταχθεί στο Υπερταμείο,
ενώ μίλησε για χαώδη κατάσταση που παρέλαβε και προσπαθεί να μαζέψει η κυβέρνηση, βάζοντας φρένο στο πάρτι εργολάβων και ιδιωτών που γινόταν.

Παράλληλα, η υπουργός Εργασίας δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας με όρους ανταγωνιστικούς και με στόχο μέρος από τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και αναβάθμιση υποβαθμισμένων περιοχών.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η πληροφορία που έδωσε ο κ. Κακλαμάνης λέγοντας χαρακτηριστικά, «μόνο το ΠΙΚΠΑ Βούλας είναι 240 στρέμματα και εκτείνεται παραλιακά…. Υπάρχουν οικόπεδα στη Κηφισιά…. Είναι τεράστια η αξία της», ενώ τόνισε ότι πολλά από τα ακίνητα είναι καταπατημένα ή κακώς αξιοποιημένα.

«Λουκιανού και Χάριτος στην Αθήνα, τριώροφο κτίριο, ενοικιάζεται έναντι 100 ευρώ το μήνα σε επιχειρηματία της νύχτας», σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...