«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ» Κόλτσης: «Δίκαιη η άνοδος της Λαμίας»

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την άνοδο της Λαμίας στη Super League, υποστηρίζοντας ότι το επίτευγμα της ομάδας του είναι απόλυτα δίκαιο.
Αναλυτικά:
«Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα της Λαμίας και για την πόλη της Λαμίας και γενικότερα για όλο τον νομό. Θέλαμε να εξασφαλίσουμε από σήμερα τη δεύτερη θέση που οδηγεί στη Σούπερλιγκα.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά. Το αξίζουν.
Όπως και ο κόσμος της ομάδας μας ο οποίος μας συμπαραστάθηκε και μας έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στον φυσικό χώρο του, στη Super League.
Θεωρώ ότι η άνοδος της ομάδας είναι απόλυτα δίκαιη. Συγκροτήθηκε με παιδιά που είχαν δίψα για διάκριση από την αρχή της σεζόν και το έδειξαν από τα φιλικά παιχνίδια. Η δική μας ομάδας από πολλούς συναδέλφους ακούσαμε θετικά σχόλια, είχαν πει ότι παίζαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Κάποιοι είπαν για τον Απόλλωνα, για τα Τρίκαλα που είχαν διαδοχικά αποτελέσματα.
Για την ομάδα του Άρη δεν ειπώθηκε ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι αυτό το έχουν δει όλοι. Εμείς στήσαμε και ενισχύσαμε την ομάδα η οποία είχε αγωνιστική ταυτότητα. Μπορώ κι εγώ να καθίσω και να σας πω ότι ευνοήθηκαν ομάδες σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία. Ήμασταν μια ομάδα με σταθερή πορεία».
Από την πλευρά του ο Λευτέρης Ματσούκας υποστήριξε, ότι ο Άρης θα επιστρέψει του χρόνου στη Super League: «Ήρθαμε με στόχο να πάρουμε κάτι θετικό. Το καταφέραμε. Δεν θεωρώ ότι απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Κρατήσαμε το πλάνο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Άρη και τον κόσμο, γιατί στη Β΄Εθνική είναι στο γήπεδο και στηρίζει την ομάδα του.
Θέλουμε να δείξουμε σεβασμό στην ομάδα του Άρη. Τα όσα γίνονται έξω από τα γήπεδα, δεν ματς ενδιαφέρει. Θεωρώ ότι του χρόνου θα είναι στη θέση του ο Άρης».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...