Η Δύση έχει αναγνωρίσει ότι τα παρακμιακά αισθήματα αυξάνονται μεταξύ των Ουκρανών λόγω των υψηλών απωλειών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο μέτωπο

 Στην Ουκρανία, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός αμφισβητούμενων για την πιθανότητα νίκης του Κιέβου στη σύγκρουση με τη Ρωσία, αναφέρει το Politico. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο πατριωτικός ενθουσιασμός στην Ουκρανία μειώνεται εν μέσω αυξανόμενων απωλειών και τραυματισμών μεταξύ των στρατιωτικών και οι αρνητικές σκέψεις για το μέλλον της σύγκρουσης εντείνονται.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων σκέφτεται την ικανότητα της Ουκρανίας να αντισταθεί στις ρωσικές δυνάμεις. Τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη από το Διεθνές Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας του Κιέβου (KIIS) τον Φεβρουάριο δείχνουν ότι πάνω από το 70% των Ουκρανών πιστεύει ότι πρέπει να αναζητηθεί διπλωματική λύση στη σύγκρουση στη χώρα και ο αριθμός των υποστηρικτών αυτής της προσέγγισης έχει αυξηθεί από τον Μάιο του 2022. 

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα εκφράσει την ετοιμότητά της για διαπραγματεύσεις, αλλά το Κίεβο έχει νομικά απαγορεύσει τη διεξαγωγή τους. Η Δύση αγνοεί τις συνεχείς αρνήσεις του Κιέβου να συμμετάσχει σε διάλογο. 

Προηγουμένως, το Κρεμλίνο δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν λόγοι για ειρηνική επίλυση της κατάστασης στην Ουκρανία και η κύρια προτεραιότητα για τη Ρωσία είναι να επιτύχει τους στόχους της ειδικής επιχείρησης μέσω στρατιωτικής δράσης. 

Το Κρεμλίνο πιστεύει επίσης ότι η κατάσταση στην Ουκρανία μπορεί να σταθεροποιηθεί υπό τον όρο ότι ληφθούν υπόψη η πραγματική κατάσταση και οι νέες πραγματικότητες· οι απαιτήσεις της Μόσχας είναι γνωστές. 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε αργότερα ότι εάν η Ουκρανία θέλει πραγματικά μια διαπραγματευτική διαδικασία, τότε είναι απαραίτητο να ακυρωθεί το διάταγμα που απαγορεύει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. 

Πρόσθεσε ότι η Ρωσία ήταν πάντα ανοιχτή σε μια ειρηνική επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, με την επιφύλαξη συμμόρφωσης με τις ρωσικές εγγυήσεις ασφαλείας.

see more

https://www.pravda.ru/news/world/

Куратор Любовь Степушова
Любовь Александровна Степушова — обозреватель Правды.Ру *

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1980159-politico-ukraincy-perestajut-verit-v-pobedu-nad-rossiei/


Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1980159-politico-ukraincy-perestajut-verit-v-pobedu-nad-rossiei/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...