Κ.Γουέστ: «Θέλω να κάνω τρίο με τη Μ.Σενσορί και τη Μ.Ομπάμα» «Πρέπει να γα***ω τη γυναίκα του Προέδρου»

 Ο Κάνιε Γουέστ παραχώρησε συνέντευξη στο podcast «The Download» και αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει τρίο μαζί με τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι και την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος και ο παρουσιαστής Τζάστιν Λαμπόι ξέσπασαν σε γέλια και ο Γουέστ πρόσθεσε: «Πρέπει να γα***ω τη γυναίκα του Προέδρου».

Ο ράπερ δεν εξήγησε το σκεπτικό της επιλογής του και ο παρουσιαστής σχολίασε: «Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η πραγματική απάντηση, αλλά αυτή είναι η απάντηση για σήμερα».

Είναι άγνωστο αν ο Γουέστ και η Σενσόρι – που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2022 – έχουν ανοιχτό γάμο.

Επίσης, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο ράπερ είναι σε συζητήσεις για να ξεκινήσει μια εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών με τίτλο «Yezzy Porn», όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του στο Page Six την Τρίτη 22 Απριλίου.

Φαίνεται ότι έχει καταπιαστεί με την ιδέα εδώ και καιρό και «φαίνεται αποφασισμένος να το κάνει», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γουέστ, σύμφωνα με το TMZ.

Για να κάνει την αρχή, ο Γουέστ έχει έρθει σε επαφή με τον πρώην σύζυγο της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, Μάικ Μοζ, ο οποίος είναι παραγωγός στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών. Ο Μοζ θα διατελέσει επικεφαλής του νέου του πρότζεκτ, πρόσθεσε ο εκπρόσωπός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, η ερωτική ταινία του Γουέστ μπορεί να κυκλοφορήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...