Νεκρός από υπερβολική δόση ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης

 Νεκρός από υπερβολική δόση βρέθηκε μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης Paolo Liuzzo.

Η κόρη του πρίγκιπα Άντριου ξεκίνησε να βγαίνει με τον Liuzzo το 2005, όταν εκείνη ήταν 17 ετών και εκείνος 24, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 2006.

Η Βεατρίκη λέγεται ότι είναι συντετριμμένη από την είδηση του θανάτου του Liuzzo, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «The Sun», αφού η αστυνομία κλήθηκε σε δωμάτιο στο ξενοδοχείο «civilM Miami Worldcenter» στις 15:22 στις 7 Φεβρουαρίου.

Η αιτία του θανάτου δεν έχει αποκαλυφθεί επίσημα, αλλά ο αστυνομικός Michael Vega του Αστυνομικού Τμήματος του Μαϊάμι είπε: «Ερευνήθηκε ως θάνατος από υπερβολική δόση. Η έρευνα είναι ανοιχτή και συνεχίζεται».

Οι εθισμοί και το εγκληματικό παρελθόν του πρώην της Βεατρίκης

Πηγές είπαν ότι ο Liuzzo πάλευε με τον εθισμό με τον τζόγο και τα ναρκωτικά και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε χρέη με τοκογλύφους. Ένας φίλος του Liuzzo είπε στη Sun: «Ο Paolo δεν τα πήγαινε καλά σε προσωπικό επίπεδο. Άρχισε να χρησιμοποιεί πολλά φάρμακα στην αρχή αλλά αυτό οδήγησε αργότερα στην κοκαΐνη και σε σκληρότερα ναρκωτικά. Ήταν ένας πολύ γρήγορος τρόπος ζωής και όλοι φοβόμασταν ότι θα τον προλάβαινε τελικά».

Ο Liuzzo φέρεται να πάλευε με τα ναρκωτικά και είχε συλληφθεί στο παρελθόν στην Αυστραλία για μια σειρά αδικημάτων συμπεριλαμβανομένης της κατοχής κοκαΐνης.

Συνελήφθη στη Χρυσή Ακτή στις 27 Σεπτεμβρίου 2009, αφού τράκαρε με ένα μαύρο αυτοκίνητο ενοικίασης Audi αξίας 90.000 δολαρίων. Ο τότε 27χρονος δεν κατάφερε επίσης να πληρώσει τους λογαριασμούς διαμονής και εστιατορίου στο καζίνο Conrad Jupiters.

Οι αυστραλιανές αρχές επιβολής του νόμου κατηγόρησαν τον Liuzzo για απάτη, παράνομη χρήση μηχανοκίνητου οχήματος, κατοχή δύο γραμμαρίων κοκαΐνης και οδήγηση χωρίς τη δέουσα προσοχή. Ο Liuzzo ομολόγησε την ενοχή του και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 δολαρίων.

Το αμφιλεγόμενο παρελθόν του ξεκίνησε το 2002 όταν κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία συμφοιτητή του στο College of the Holy Cross.

Η ταραχώδης σχέση του με την πριγκίπισσα Βεατρίκη

Ο Liuzzo, ο οποίος κατάγεται από το Woodbury της Νέας Υόρκης, θεωρούνταν socialite των ΗΠΑ την εποχή της σχέση του με τη Βεατρίκη.

Ο Liuzzo και η Βεατρίκη γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και άρχισαν να βγαίνουν τον Ιούλιο του 2005 και κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική για σχεδόν ένα χρόνο – αλλά χώρισαν τον Μάιο του 2006 όταν εμφανίστηκαν αναφορές για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ο πρίγκιπας Άντριου και η Σάρα Φέργκιουσον ενθάρρυναν το ειδύλλιο της Βεατρίκης με τον Liuzzo, παρά την επτάχρονη διαφορά ηλικίας και το εγκληματικό παρελθόν του.

«Όλοι έχουμε τα δικά μας ταξίδια και πρέπει να μάθουμε τον δρόμο μας, αλλά η Βεατρίκη είναι ένα λογικό κορίτσι, σύντομα 18, με πολλούς φίλους συμπεριλαμβανομένου του Paolo», είχε πει η μητέρα της Βεατρίκης όταν ξεκίνησε η σχέση.

Το ζευγάρι προσκάλεσε τον Liuzzo για οικογενειακές διακοπές στο ελβετικό χιονοδρομικό κέντρο Verbier.

Στη συνέχεια, προέκυψε ότι ο Liuzzo είχε παραβιάσει τους όρους της δοκιμαστικής περιόδου του για διακοπές με την εγγονή της βασίλισσας και την οικογένειά της στην Ελβετία το 2006.

Ως αποτέλεσμα, μεταφέρθηκε πίσω στις ΗΠΑ, όπου παρατάθηκε η τριετής απαγόρευση από τα δικαστήρια ως τιμωρία, αναγκάζοντας την Βεατρίκη να τερματίσει το ειδύλλιο.

Το 2007 έφερε σε δύσκολη θέση τη βασιλική οικογένεια ισχυριζόμενος ότι η μαριχουάνα καπνιζόταν παρουσία της Βεατρίκης, της αδελφής της Ευγενίας και της μητέρας τους, ενώ έκαναν διακοπές στην Τζαμάικα.

Ο αυτοαποκαλούμενος playboy ομολόγησε ότι απάτησε τη Βεατρίκη κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και είπε ότι ήθελε να τον συστήσει στη βασίλισσα.

Η πριγκίπισσα φέρεται να ήταν αποκαρδιωμένη όταν τελείωσε το ειδύλλιό τους και επέστρεψε στο Goldsmiths, το οποίο ανήκει στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Το πιστοποιητικό θανάτου του Liuzzo αποκάλυψε ότι εργαζόταν ως σύμβουλος στη βιομηχανία τέχνης και δεν είχε παντρευτεί ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, όπου μεγάλωσε και τελέστηκε κηδεία στις 16 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...