Καταιγισμός ψεμμάτων Άδωνι στο Κοινοβούλιο – Τον διέσυραν Βελόπουλος και Παναγιωτόπουλος!

 Σκληρή απάντηση στην Βουλή έλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης από τον Κυριάκο Βελόπουλο για σωρεία ψεμμάτων και προσωπικἐς επιθέσεις στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης. «Λες ανοησίες…» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναφορές του αναφορικά με τις μεγάλες αυξήσεις στις συντάξεις σε περίπτωση που υλοποιηθούν εξορύξεις. «Παραμένεις το ίδιο φαιδρός όσο ήσουν πάντα» πρόσθεσε.

«Ποιος είσαι ρε μεγάλε;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με αφορμή την αποστροφή του υπουργού για τις αγαστές σχέσεις με τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, διαβάζοντας τις γνωστές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη όντας βουλευτής του ΛΑΟΣ κατά της ΝΔ, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κώστα Καραμανλή.

«Παρακαλούσες τον Σαμαρά»

Πέρα από κάθε πρόβλεψη του Κανονισμού της Βουλής, ο υπουργός ξαναπήρε τον λόγο και υποστήριξε πως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος παρακαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής.

«Παρακαλούσες τον Σαμαρά και σε έκοψε λίγο πριν πας στο Caravel» είπε και αμφισβήτησε ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είχε όντως στενό φίλο που επέβαινε στην μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανταπάντησε πως αρνήθηκε να κατέβει υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ΝΔ, διότι ο Αντώνης Σαμαράς «δεν έκανε την ΑΟΖ», και τόνισε προς τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Δεν θα μου κουνάς εσύ το δάχτυλο γιατί όταν σε φτύνουν, νομίζεις ότι βρέχει».

Ξαναδιάβασε στον υπουργό τις αλησμόνητες δηλώσεις ότι δεν θα προσχωρήσει ποτέ στην ΝΔ και τον αποκάλεσε τον «μεγαλύτερο γλείφτη του συστήματος».

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης

«ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Η πρέπουσα απάντηση στις συκοφαντίες και τις αθλιότητες του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, είναι η επισύναψη των δημοσιευμάτων – επί το πλείστον από φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες – εκείνης της περιόδου.

ΥΓ. Το ψέμμα πολλοί αγάπησαν, τον ψεύτη ουδείς!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από σχετικά δημοσιεύματα:»

πισυνάπτονται φωτογραφίες από σχετικά δημοσιεύματα:»

Παναγιωτόπουλος: «Ουδέποτε κατέθεσα αγωγή στο Δημόσιο»

Την συκοφαντία του Άδωνι Γεωργιάδη κατά του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου από βήματος της Βουλής την Πέμπτη διέψευσε διέψευσε με δήλωσή του στο documentonews.gr. Ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε την δήλωση «ολόκληρη Κοινοβουλευτική Ομάδα και δεν είχε ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει εισηγητή άλλον;».

Ο υπουργός Υγείας διερωτήθηκε για τον Τομεάρχη και ισχυρίστηκε πως ο βουλευτής Αχαΐας με τον ΣΥΡΙΖΑ είχε προσφύγει κατά του Δημοσίου το 2014, όταν ο κ. Γεωργιάδης ζητούσε από τους γιατρούς του ΙΚΑ να αποφασίσουν σε διάστημα 7 ημερών αν θα διατηρήσουν το γραφείο τους ή τη δουλειά τους στον οργανισμό κοινωνικών ασφαλίσεων.

«Ουδέποτε κατέθεσα αγωγή κατα του Δημοσίου για να διατηρήσω το απογευματινό μου ιατρείο. Υπηρέτησα το δημόσιο σύστημα Υγείας από το 2014 μέχρι τη μέρα που εκλέχθηκα βουλευτής. Επέλεξα να μην έχω απογευματινό ιατρείο, γιατί πιστεύω στο ΕΣΥ. Αλλά και οι χιλιάδες συνάδελφοι που προσέφυγαν δικαιώθηκαν και επανήλθαν. Ο υπουργός γιατί δεν λέει κάτι για αυτό; Γιατί δεν τον συμφέρει» δἠλωσε ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...