Russian Embassy in South Africa..🇷🇺 MFA Spokeswoman Maria #Zakharova:

 Despite the successive presidents of the Fifth Republic promising to abandon the Françafrique policy, Paris never stopped to view the African continent as its fiefdom, to use Africans to promote its geopolitical games, and to deplete the African countries’ natural resources.
.
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Μαρία #Zakharova :

Παρά το γεγονός ότι οι διαδοχικοί πρόεδροι της Πέμπτης Δημοκρατίας υποσχέθηκαν να εγκαταλείψουν την πολιτική της Françafrique, το Παρίσι δεν σταμάτησε ποτέ να βλέπει την αφρικανική ήπειρο ως φέουδο του, να χρησιμοποιεί Αφρικανούς για να προωθήσει τα γεωπολιτικά παιχνίδια του και να εξαντλεί τους φυσικούς πόρους των αφρικανικών χωρών.
. ..
#Ζαχάροβα: Η Ουάσιγκτον και τα κράτη-πελάτες της είχαν άμεσο ενδιαφέρον για το κρατικό πραξικόπημα στο Κίεβο το 2014 ☝️ Βοήθησαν να γαλουχηθούν οι ριζοσπάστες που επέβαλαν την εθνικιστική τους ιδεολογία στην κοινωνία και άρχισαν να ξαναγράφουν ιστορία, μετατρέποντας ουσιαστικά την Ουκρανία σε ένα αντιρωσικό σχέδιο
 
,. 
Russia's MFA Spokeswoman Maria #Zakharova:
Το ΝΑΤΟ σχεδιάστηκε για να γίνει το βασικό εργαλείο για την εγκαθίδρυση και τη διατήρηση της παγκόσμιας ηγεμονίας της Ουάσιγκτον και των συμμάχων της, την οποία παρέμεινε μέχρι σήμερα. . ..

Director of the Department of Information and Press at the Russian Ministry of Foreign Affairs t.me/s/MariaVladimi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...