Μπορεί ο συνδυασμός μελιού και σκόρδου να ακούγεται παράξενος, αλλά
το αποτέλεσμα τους είναι εντυπωσιακό στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού
μας συστήματος
Το σκόρδο δίνει ωραία γεύση στα φαγητά, αλλά ταυτόχρονα έχει πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία και διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το σκόρδο περιέχει αλλισίνη, μια ουσία η οποία μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης, αποτρέπει το σχηματισμό
Το σκόρδο δίνει ωραία γεύση στα φαγητά, αλλά ταυτόχρονα έχει πολλά πλεονεκτήματα για την υγεία και διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το σκόρδο περιέχει αλλισίνη, μια ουσία η οποία μειώνει τα επίπεδα της χοληστερίνης, αποτρέπει το σχηματισμό