Νίκος Μουρατίδης: 'Εγώ βοήθησα Χατζηγιάννη και Βανδή'

Ο πρώην κριτής του X-Factor και μάνατζερ αρκετών Ελλήνων καλλιτεχνών, μιλάει πάντα έξω από τα δόντια για όλους και για όλα. Το ίδιο έκανε και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όταν αναφέρθηκε στο Μιχάλη Χατζηγιάννη και στη Δέσποινα Βανδή.
.
Αναφερόμενος αρχικά στον Κύπριο τραγουδοποιό και τραγουδιστή, ο κος Μουρατίδης είπε πως θεωρεί ότι ξεπουλάει το ταλέντο του δεξιά κι αριστερά και επαναλαμβάνει τον εαυτό του. Επίσης, ο ίδιος δεν καταλαβαίνει αν ο Μιχάλης στους στίχους του απευθύνεται σε "γκόμενα ή σε τηλεφωνική εταιρεία"! Σε τελική ανάλυση ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με αυτή του τη συμπεριφορά τον έχει απογοητεύσει.

Ο κος Μουρατίδης θυμήθηκε την εποχή που ο νεαρός τότε καλλιτέχνης ξεκινούσε την καριέρα του στην Ελλάδα και τον είχε βοηθήσει, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, μέχρι και σήμερα. Τότε, ο μουσικός παραγωγός προέτρεψε τη Χάρις Αλεξίου να τον πάρει μαζί της στις εμφανίσεις της.

Η Δέσποινα Βανδή έγινε πρώτο όνομα χάρη στις παρεμβάσεις του Νίκου Μουρατίδη. Ο ίδιος είπε πως, ενώ το 1995 ήταν τέταρτο και πέμπτο όνομα σε κάποια σχήματα, την πρότεινε στο "Bio Bio", όπου τραγουδούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Τότε ήταν που η Δέσποινα Βανδή άρχισε να εξελίσσεται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...