Η Lady Gaga και ο Βruno Mars θα εμφανιστούν ζωντανά στα 2011 MTV EMA!


Η λίστα με τους superstars που θα ανεβούν την σκηνή του Belfast για τα 2011 MTV EMA γίνεται όλο και πιο εντυπωσιακή, καθώς σήμερα το MTV ανακοινώσε ότι η Lady Gaga και ο Bruno Mar – δύο από τους πιο hot καλλιτέχνες της χρονιάς και..
υποψήφιοι για τα φετινά βραβεία BEST FEMALE και BEST MALE – θα εμφανιστούν και live στην σκηνή του Odyssey Arena. Επιπλέον, ανακοινώθηκαν οι πρώτοι από τους παρουσιαστές βραβείων για τα 2011 MTV EMA: η Nicole «Snooki» Polizzi και η Jenni «JWOWW» Farley από το αγαπημένο «Jersey Shore» και η Ashley Rickards από τη νέα hot σειρά του MTV «Awkward».

Με παρουσιάστρια την πολυτάλαντη τραγουδίστρια και ηθοποιό Selena Gomez, τα 2011 MTV EMA θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 22.00 μόνο στο MTV. Χορηγοί των 2011 MTV EMA είναι οι Dell, Replay, Hyundai και Swatch.

Το 2011 ήταν μια απίθανη χρονιά και για τους βραβευμένους με GRAMMY® και παγκόσμια αναγνωρισμένους, Lady Gaga και Bruno Mars. Η Gaga που ηγείται των Little Monsters’ fans, συναρπάζει τον κόσμο με την μουσική της ευφυΐα, την άποψη της για την μόδα και τις εμφανίσεις της στην σκηνή ενώ απολαμβάνει την τεράστια επιτυχία του τρίτου της άλμπουμ «Born This Way». Ο Mars, η πολύπλευρη αυτή  μουσική προσωπικότητα, με το πολύ-πλατινένιο ντεμπούτο άλμπουμ του, «Doo-Wops & Hooligans» θα ολοκληρώσει τη sold-out ευρωπαϊκή του περιοδεία με την εμφάνισή του στα 2011 MTV EMA.?Η Lady Gaga και ο Bruno Mars έρχονται να συμπληρώσουν τη λίστα με τα ονόματα των Coldplay, Jessie J and LMFAO που θα εμφανιστούν live στην σκηνή του Odyssey Arena. Οι Red Hot Chili Peppers  θα εμφανιστούν στο θρυλικό Belfast’s Ulster Hall και οι Snow Patrol και Jason Derulo,  θα καταλάβουν την σκηνή του Δημαρχείου του Belfast. Είναι η πρώτη φορά που τα MTV EMA θα παρουσιαστούν από τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στην πόλη που φιλοξενεί το show.


Σχετικά με την Lady Gaga


Η Lady Gaga ήρθε στο προσκήνιο μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της «The Fame» (2008), το οποίο περιελάμβανε τα hits «Just Dance», «Poker Face», «Bad Romance» και πούλησε πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Είναι ευρέως γνωστή για την extreme αίσθηση του στυλ της ως καλλιτέχνης, στη δισκογραφία, στη μόδα, στις εμφανίσεις της και στα μουσικά βίντεο της. Με τη δουλειά της στη μουσική βιομηχανία έχει καταφέρει πολυάριθμα επιτεύγματα μεταξύ των οποίων πέντε GRAMMY® Awards με δώδεκα συνολικά υποψηφιότητες, δύο Guinness World Records (ρεκόρ για τις 13 υποψηφιότητες βραβείων MTV Video Music Awards και πωλήσεις 23 εκατομμύριων άλμπουμ και 64 εκατομμύριων singles παγκοσμίως). To 2010 το Billboard την ονόμασε «Καλλιτέχνη της Χρονιάς» και κορυφαίο  καλλιτέχνη σε πωλήσεις το 2010 και την κατατάσσει ως την 73η καλλιτέχνη της δεκαετίας του 2000. Το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ της, «Born This Way», έσπασε το ρεκόρ του iTunes για την ταχύτερη άνοδο στο #1 την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Τα singles από το album, συμπεριλαμβανομένου του «Born This Way», «Judas,» «The Edge of Glory» και «You and I» έχουν πουλήσει συνολικά πάνω από 7 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στις ΗΠΑ. Η Gaga ονομάστηκε από το Forbes ως Forbes' Most Powerful Woman  στον κόσμο για το 2011  και συμπεριλήφθηκε στην ετήσια «The 2010 Time 100» λίστα με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο. Με πάνω από 1.9 εκατομμύρια views στα online βίντεο της, η Lady Gaga είναι μια από τις μεγαλύτερες ανθρώπινες παρουσίες στο Facebook με πάνω από 44 εκατομμύρια «likes» και είναι #1 στο Twitter με πάνω από 14 εκατομμύρια followers. Η Lady Gaga είναι η μοναδική καλλιτέχνης στην ψηφιακή εποχή, που ξεπέρασε τις 5 εκατομμυρία πωλήσεις με τις δύο πρώτα hit singles της.


Σχετικά με τον Bruno Mars

Μπορεί να φαίνεται ότι ο Bruno Mars εμφανίστηκε από το πουθενά, όμως με τη σύνθεση, την παραγωγή και την εκτέλεση στο #1 hit του B.o.B's «Nothin’ On You» και με το επόμενο single «Billionaire» του Travie McCoy να πιάνει κορυφή, κάνει ένα πράγμα σαφές - δεν αποτελεί μια εφήμερη επιτυχία! Ο Bruno Mars είναι ένας πολυτάλαντος τραγουδιστής, συνθέτης, παραγωγός και μουσικός που νιώθει σαν το σπίτι του όταν εμφανίζεται στη σκηνή. Γεννήθηκε σε μια μουσική οικογένεια στη Χονολουλού, στη Χαβάη, μεγαλώνοντας στην ουσία πάνω στη σκηνή και δήλωσε πως το μόνο μέρος, πέρα από το στούντιο ηχογράφησης, που προτιμά να βρίσκεται είναι πάνω στη σκηνή με το συγκρότημά του - εκεί δηλαδή που μεγάλωσε.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...