F1 Θέλει Κούμπιτσα ο Μπουγιέ

Ο Ερίκ Μπουγιέ εξέφρασε την επιθυμία του να διατηρήσει τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα στη Renault τη νέα χρονιά, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, αφού δεν έχει βρει ισάξιο αντικαταστάτη του.
Τόσο ο Νικ Χάιντφελντ όσο και ο..
Μπρούνο Σένα δεν έχουν πείσει τη Renault ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας, καθώς δεν έχουν δείξει να είναι ανταγωνιστικοί στην πίστα. Οι δυο πιλότοι κλήθηκαν να αντικαταστήσουν τον τραυματία Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ο οποίος έχασε όλη τη φετινή χρονιά.
Ο Πολωνός βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του, όμως οι γιατροί του δεν μπορούν να κάνουν πρόβλεψη για το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση. Αυτό κάνει τον Ερίκ Μπουγιέ να αγωνιά, από τη στιγμή που εξέφρασε την επιθυμία του να τον διατηρήσει στην ομάδα και μπορεί να περιμένει λίγο περισσότερο για την απάντηση του Κούμπιτσα, όπως δήλωσε.
«Ίσως να περιμένω λίγο ακόμη. Αν μπορώ να περιμένω λίγο περισσότερο, είναι γιατί ακόμη δεν είναι έτοιμος και θέλω να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε να μου επιβεβαιώσει ότι σίγουρα μπορεί να επιστρέψει. Επικοινώνησα με τον Ντανιέλ Μορέλι και είναι σίγουρος πως ο Ρόμπερτ θα επιστρέψει, κάτι που είναι πολύ ωραίο να το ακούω.
Ωστόσο, πρέπει να διεκπεραιωθούν κάποιες διαδικασίες, συνεπώς πάλι παλεύουμε με τον χρόνο. Αν ο Ρόμπερτ μπορεί να είναι πιλότος της Formula1, τότε θέλω να είναι μαζί μας. μπορώ να του δώσω μία ακόμη ευκαιρία, είναι στο χέρι μου», ήταν τα λόγια του Μπουγιέ. Έτσι, απομένει να δούμε αν όντως θα περιμένει τον Κούμπιτσα ο Μπουγιέ ή αν θα βρει άλλη μια προσωρινή λύση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...