Η BMW Motorrad Hellas διοργανώνει το 3ο BMW Biker Meeting

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011, η BMW Motorrad Hellas διοργανώνει το 3ο BMW Biker Meeting στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού και Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου (ΕΜΠ http://www.ltp.ntua.gr/).
Οι επισκέπτες θα έχουν τη ..
δυνατότητα να δουν από κοντά, αλλά και να οδηγήσουν τις μοτοσυκλέτες BMW G650GS, F650GS, F800R, F800GS, R1200R, R1200GS, R1200GS Adventure, τα νέα μοντέλα της Husqvarna Motorcycles στο Husqvarna X - track, καθώς και να γνωρίσουν τις διαδρομές γύρω από το Λαύριο στα BMW Adventure Tours. Επιπλέον, θα υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής στο Διαγωνισμό Δεξιοτεχνίας BMW Off Road με έπαθλο Εξοπλισμό Αναβάτη BMW Motorrad.
Στην ετήσια εκδήλωση της BMW Motorrad Hellas θα παρευρεθεί ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Stunt Riding, Chris Pfeiffer (http://www.chrispfeiffer.com), εκτελώντας stunt shows στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Ο ραδιοφωνικός σταθμός Best 92.6 με τους παραγωγούς του θα βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη νέα BMW Σειρά 1.
Η είσοδος για την εκδήλωση θα είναι ελεύθερη. Για συμμετοχή στις οδηγικές δραστηριότητες απαιτείται εγγραφή στην ειδική εφαρμογή στο www.bmw-motorrad.gr ενώ απαιτείται συμπλήρωση στοιχείων και επιλογή δραστηριότητας.
Δεν απαιτείται εγγραφή για τα Ηusqvarna test rides, το Σεμινάριο Ασφαλούς Οδήγησης και την επίσκεψη στο Biker Meeting.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...