Στις 11 Νοεμβρίου η διάθεση του νέου iPhone 4s

Νωρίτερα θα ξεκινήσει τελικά η εμπορική διάθεση του νέου iPhone 4s στη χώρα μας αφού, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Apple, η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στις 15 χώρες όπου το νέο smartphone της εταιρείας θα λανσαριστεί στις 11 Νοεμβρίου.
Το iPhone 4s θα πωλείται από επιλεγμένες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών, εξουσιοδοτημένα καταστήματα πώλησης προϊόντων Apple και, με επιδότηση, από τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Wind, Vodafone). Μάλιστα, μέσα από τις..
ιστοσελίδες τους και οι τρεις εταιρείες δέχονται ήδη προπαραγγελίες για το smartphone, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά χρώματα (λευκό και μαύρο) και τρεις διαφορετικές εκδόσεις, ανάλογα με τη χωρητικότητα της εσωτερικής του μνήμης (16 GB, 32 GB και 64 GB).
Αν και εμφανισιακά δεν διαφέρει καθόλου από τον προκάτοχό του, το 4S διαθέτει κάμερα υψηλότερης ανάλυσης η οποία, σε συνδυασμό με τον νέο αισθητήρα της, μπορεί να φωτογραφίζει σε ανάλυση 8 Megapixel και να καταγράφει βίντεο Full HD. Επίσης, είναι εξοπλισμένο με ταχύτερο διπύρηνο επεξεργαστή Α5, ίδιο με αυτόν του iPad 2, ο οποίος συγκριτικά με το iPhone 4 τού εξασφαλίζει επταπλάσια ταχύτητα στην εκτέλεση παιχνιδιών και διπλάσιες επιδόσεις στα υπόλοιπα προγράμματα. Πάντως, ορισμένοι χρήστες στο εξωτερικό παραπονιούνται ότι η συσκευή τους έχει περιορισμένη αυτονομία όταν βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, πολύ μικρότερη από τις 200 ώρες που υπόσχεται η Apple. Η αμερικανική εταιρεία έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα, δηλώνοντας πως οφείλεται σε λάθη του λογισμικού τα οποία θα διορθώσει σύντομα με μια νέα αναβάθμιση.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...