Κοριτσάκι περιμένει η Beyonce

Τις φήμες που θέλουν την Beyonce να περιμένει κοριτσάκι επιβεβαίωσε άθελά της η κολλητή της φίλη Kelly Rowland. Φυσικά, δεν το έκανε για να της χαλάσει την έκπληξη, αλλά της ξέφυγε όταν απάντησε σε ερώτηση-παγίδα..
δημοσιογράφου για το τι θα αγοράσει στο αγέννητο μωρό της Beyonce...
Η Κelly αναφέρθηκε στο μωρό σε τρίτο ενικό πρόσωπο, χρησιμοποιώντας την αντωνυμία 'της'! "Δεν ξέρω τι θα αγοράσω. Νομίζω πως ο μπαμπάς ΤΗΣ θα ΤΗΣ δώσει όλα όσα χρειάζεται με κάθε τρόπο. Το μόνο που εγώ μπορώ να ΤΗΣ προσφέρω, είναι την αγάπη μου", ανέφερε χαρακτηριστικά, "προδίδοντας" τη φίλη της.
Η ίδια δεν κατάλαβε την... γκάφα της και συνέχισε να μιλάει για το μωρό με τον ίδιο τρόπο: "Νομίζω πως θα ΤΗΣ συμπεριφερθούν πολύ καλά και δεν θα ΤΗΝ κακομάθουν", σημείωσε.
Την περασμένη εβδομάδα, άτομο από το περιβάλλον της Beyonce είχε δηλώσει στο περιοδικό In Touch: "Η Beyonce είναι πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι το πρώτο της παιδί είναι κορίτσι. Αυτή και η μητέρα της έχουν ένα πολύ στενό δεσμό και πολύ θα ήθελε να αναπτύξει παρόμοια σχέση με τη δική της κόρη", προσθέτοντας ότι η σταρ και ο σύζυγός της έχουν ήδη έχουν μπει στη διαδικασία να διακοσμούν το παιδικό ροζ δωμάτιο.
Το ζευγάρι δεν είχε επιβεβαιώσει, ούτε και διαψεύσει τις φήμες, οι οποίες τώρα επιβεβαιώθηκαν περίτρανα...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...