Ο κοσμοναύτης Φιοντόρ Γιουρτσίχιν συνομιλεί με το κοινό στο Ευγενίδειο Ίδρυμα

O Ρώσος Κοσμοναύτης και Φωτογράφος Φιοντόρ Γιουρτσίχιν συνομιλεί με το Ελληνικό κοινό την Τρίτη 8 Νοεμβρίου και ώρα 18:1, στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου (Λεωφ. Συγγρού 387, 175 64 Π. Φάληρο). Η ομιλία του φέρει τον τίτλο «Η εμπειρία από την περιπλάνηση στο διάστημα», πραγματοποιείται δε στο πλαίσιο της Διημερίδας: «ΤΕΧΝΗ – ΕΠΙΣΤΗΜΗ - ΣΥΜΠΑΝ».
Η Διημερίδα πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση και προεδρία του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Παράκληση προς το κοινό για έγκαιρη προσέλευση έως τις 18:00. Η ομιλία του κ. Γιουρτσίχιν θα πραγματοποιηθεί στα Ρωσικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά.
Λίγα λόγια για την Διημερίδα
Η Διημερίδα η οποία πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση και προεδρία του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας θα φιλοξενηθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Ευγενίδου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και ομιλητές τον Διευθυντή του..
Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου, την κα Μαρία Τσαντσάνογλου, Ιστορικό Τέχνης, Επιμελήτρια του ΚΜΣΤ, την κα Έφη Σπηλιώτη, εικαστικό, τον κ. Χρήστο Παπαδάκη, εικαστικό, τον κ. Κώστα Αλυσσανδράκη, Αστροφυσικό, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον κ. Μιχάλη Παπαδάκη, αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας και τον κ. Ευτύχη Μπιτσάκη, Διδάκτορα Φιλοσοφίας. Εξαιρετικό γεγονός, η συμμετοχή στη διημερίδα του Ελληνικής καταγωγής Ρώσου κοσμοναύτη και καλλιτέχνη–φωτογράφου κ. Φιόντορ Γιουρτσίχιν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...