Για την υπέρβαση κόντρα στην Τότεναμ

Αποφασισμένος να παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στην Τότεναμ, την Τετάρτη (22.05, ΑΝΤ1), στο «Γουάιτ..
Χαρτ Λέιν»  είναι ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.Οι «ασπρόμαυροι», που βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου με 8 βαθμούς, καλούνται να ξεχάσουν το ελληνικό πρωτάθλημα και να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο Λονδίνο, ένα «διπλό» που εφόσον επιτευχθεί θα τους δώσει την πρόκριση στους «32» του Europa..
League.Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα πάντα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα του ομίλου με την Ρούμπιν Καζάν στην Τούμπα.Ο «δικέφαλος του βορρά» θα αγωνιστεί με πληγωμένη την αριστερή πτέρυγα, αφού στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Βιειρίνια και Λίνο. Αντίθετα αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Πάμπλο Γκαρσία.Στην αντίπερα όχθη, ο Χάρι Ρέντναπ θέλει να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από την Τετάρτη, ωστόσο παραδέχθηκε ότι θα χρησιμοποιήσει πολλές αλλαγές στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης, ο τεχνικός της Τότεναμ αναφέρθηκε στη σημασία του παιχνιδιού με τον «δικέφαλο», τους οπαδούς του οποίου δεν παρέλειψε να εκθειάσει.Κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στο Λονδίνο, οι φίλοι της ομάδας επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του συλλόγο





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...