Πηνελόπη: Φωτιά στον πάγο!

Την γνωρίσαμε μέσα από τις «Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα», έκανε το μεγάλο μπαμ ως Τζένη στην νεανική σειρά «Big Bang», και έβαλε φωτιά στην βραδινή τηλεοπτική ζώνη με το σήριαλ «Όλα στον αέρα» και σε αυτή τη σαιζόν βάζει φωτιά ...και στον πάγο, αφού είναι αναμφίβολα η πιο καυτή..
παρουσία του ψυχρού κυριακάτικου σόου...

Η Πηνελόπη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι Αθηνών, αλλά τελικά την κέρδισε ο χώρος της υποκριτικής. Αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν και από το 2001 έχει ερμηνεύσει πολλούς ρόλους στο θέατρο και την τηλεόραση.
Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού, κλασικής κιθάρας και κλασικού μπαλέτου.

Θεατρικά την έχουμε δει στις παραστάσεις, «Μεγάλο και μικρό» (2002), «Ο ύμνος στους θεούς ας πάει», μουσική παράσταση αφιέρωμα στον Μ. Χατζιδάκι (2003), «Μια φορά κι ένα…λεπτό» (2003), «Η βασίλισσα του χιονιού», του Χ. Κ. Άντερσεν (2003), «Η Όπερα της πεντάρας» (2005-2006), «Διαμάντια και Μπλουζ» (2006-2007), «Απόπειρες» (2008), «Σεσουάρ για δολοφόνους» (2008-2010). Τηλεοπτικά την έχουμε δει στις σειρές «7 Θανάσιμες Πεθερές» (Mega), Οι Μάγισσες της Σμύρνης (Mega), Ήρθε κι Έδεσε (Mega), Big Bang (Mega), Όλα στον Αέρα (Mega), Μ+Μ (Mega). Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο έγινε με τις ταινίες «Αγάπη Τρυφερή» και «Άμα Δε Σε Θέλει», το 2008. 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...