Νικολέττα Ράλλη


 Η Νικολέττα Ράλλη είναι φρέσκο, δροσερό, πολλά υποσχόμενο πρόσωπο της τηλεόρασης! Μικρή ήταν αγοροκόριτσο , στην εφηβεία άκουγε ροκ και σύχναζε σε underground μαγαζιά, ενώ στα 22 της αποφάσισε να πάρει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς και να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου. Αναδείχθηκε αναπληρωματική Μις..
Ελλάς και στον διεθνή διαγωνισμό Miss Tourism Queen International, που έγινε στην Κίνα, κέρδισε τον πρώτο τίτλο. Από την καριέρα στο μόντελινγκ όμως αποφάσισε να κάνει στροφή στην υποκριτική και να συμμετάσχει στην τηλεοπτική χιουμοριστική εκπομπή Σφηνάκια.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, αλλά ανέλαβε και τον ρόλο της παρουσιάστριας στο μουσικό κανάλι MAD. Ενώ, η μεταγραφή της στη μεσημεριανή ζώνη του Star με δική της εκπομπή από τον Σεπτέμβριο του 2011 δείχνει ότι δεν φοβάται να κολυμπάει στα βαθιά!
Όμως η Νικολέττα Ράλλη δεν μπήκε τυχαία στο στόχαστρο μας. Είναι μια από τις περιζήτητες γυναίκες εμμονές χάρη στο πλούσιο ΦΥΣΙΚΟ στήθος της! Εν μέσω θύελλας σιλικονάτων ξανθών δίμετρων καλλονών, η μελαχρινή Νικολέττα Ραλλη φαντάζει ως μια όαση στην έρημο! Την έχουμε απολαύσει σε ημίγυμνες πόζες σε ανδρικά περιοδικά, αλλά όπως λέει και η ίδια δεν θα έκανε γυμνό, για να μη τη δει ο μπαμπάς της γυμνή. Τώρα αν σκέφτεσαι να κατακτήσεις την Νικολέττα Ράλλη θα πρέπει να έχεις τα εξής χαρακτηριστικά: 2 μεζούρες μυαλό, 1 μεζούρα εμφάνιση, μπόλικη ζάχαρη και για γαρνίρισμα να με αγαπάει. Έχε κατά νου ότι της αρέσουν οι brutal τύποι, δες Κλάιβ Όουεν και Χαβιέ Μπαρδέμ!













 πηγη






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...