Θα προκαλέσει ξανά με το νέο της βίντεο; Αισθησιακή ξανθιά η Rihanna!

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στα charts παγκοσμίως το single της «We Found Love», αλλά και τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο για το εν λόγω τραγούδι, η Rihanna..
ετοιμάζει το βίντεοκλιπ για την δεύτερο hit της, «You Da One».
Και αυτή τη φορά λοιπόν, η 23χρονη μεταμορφώθηκε από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Με πλατινέ μαλλιά, ένα λευκό καπέλο και ένα μπαστούνι η Rihanna «άναψε φωτιές» στο Λονδίνο όπου πέταξε για να γυρίσει το βίντεο αλλά και λόγω της μεγάλης συναυλίας της στην O2 Arena.
Η RiRi χόρεψε αισθησιακά στις κάμερες έχοντας πίσω της ένα ροζ φόντο.
Ας ελπίσουμε πάντως ότι το νέο βιντεοκλίπ της νεαρής τραγουδίστριας από τα Μπαρμπέιντος δεν θα προκαλέσει νέα θύελλα αντιδράσεων μετά το «We Found Love» το οποίο μάλιστα κρίθηκε «ακατάλληλο» από την γαλλική τηλεόραση.
Μάλιστα, πολλές ομάδες που προωθούν την προστασία των γυναικών ενάντια στην επίθεση και τον βιασμό, το χαρακτήρισαν «ατιμωτικό» για τις γυναίκες.
Τον περασμένο Ιούνιο η Rihanna είχε συναντήσει αντιδράσεις και για το βιντεοκλίπ του «Man Down» καθώς είχε θεωρηθεί ότι προωθεί την βία και την αυτοδικία.
Παρά τα επικριτικά σχόλια πάντως, η δουλειά της Rihanna επιβραβεύτηκε το βράδυ της Τέταρτης καθώς ανακοινώθηκε ότι είναι υποψήφια για τέσσερα βραβεία Grammy!












πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...