Ο τηλε-απολογισμός της χρονιάς που έφυγε Ν 2

Απίστευτα… κι όμως αληθινά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το βράδυ της δωδεκάτης Ιουνίου 2011 ο μεγάλος τελικός του «Dancing with the stars 2»! Ακόμη και το ίδιο του ρεκόρ..
τηλεθέασης κατάφερε να σπάει ο τελικός του λαμπερού show του Ant1, αφού ο τελικός του πρώτου «Dancing»  σημείωσε κατά μέσο όρο 38,2%, ενώ ο τελικός του δεύτερου «Dancing» εκτοξεύθηκε στο 46,2% . Η χορευτική αναμέτρηση του Αργύρη Αγγέλου και του Κώστα Μαρτάκη τίναξε την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα, τρελαίνοντας τα μηχανάκια της AGB και εξαφανίζοντας όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο με... συνοπτικές διαδικασίες τον όποιο ανταγωνισμό υπήρχε την ίδια ώρα στα άλλα κανάλια το συγκεκριμένο βράδυ της Κυριακής. Μάλιστα, η τηλεθέαση έφτασε το σημείο να αγγίξει μέχρι και το εξωπραγματικό 60,8%, ποσοστό το οποίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του μεγάλου νικητή. Σε αναμονή τώρα του «Dancing with the stars 3»…

πηγη
Άννα Βίσση: Η ζωή της …όλη Αφού πρώτα πέρασε τα σαράντα κύματα …του μοντάζ το πολυσυζητημένο ριάλιτι της Άννας Βίσση έκανε επιτέλους πρεμιέρα με την τραγουδίστρια να ανασύρει από τη μνήμη της τους παλιούς της έρωτες, να πηγαίνει στο σούπερ μάρκετ με την κόρη της Σοφία, να επισκέπτεται τον άρρωστο μπαμπά της και πολλά πολλά ακόμη. Και μπορεί η AGB να μη δικαίωσε το «Όσο έχω φωνή», ένα, όμως, ερώτημα τίθεται σε όλους: «θα έκανες ριάλιτι τη ζωή σου;».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...