OTE: Υπεγράφη σύμβαση για την πώληση του 20% της Telecom Serbia

Υπεγράφη σήμερα από τον ΟΤΕ η σύμβαση για την πώληση του συνόλου του ποσοστού μετοχών που κατέχει στη σερβική εταιρεία Telecom Serbia (20%) υπό την αίρεση της εκπλήρωσης των συμφωνηθέντων προϋποθέσεων..

Το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε 380 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον, ο ΟΤΕ θα λάβει για τη χρήση 2011 μέρισμα που δεν θα είναι μικρότερο των 17 εκατ. ευρώ.
«Σήμερα υπογράψαμε μία θετική συμφωνία και για τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τους εργαζομένους της Telecom Serbia για τη μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας και την καλή συνεργασία με τον Όμιλο ΟΤΕ. Η συμφωνία αυτή θα έχει θετική επίδραση στην ενίσχυση των ταμειακών ροών και τη μείωση του καθαρού δανεισμού του ΟΤΕ», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ.
Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2012.
Oλόκληρη η ανακοίνωση του ΟΤΕ
O Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος Α.Ε. (ΟΤΕ ΑΕ) ανακοινώνει ότι υπέγραψε σήμερα Σύμβαση Πώλησης Μετοχών με την PREDUZEĆE ZA TELEKOMUNIKACIJE "TELEKOM SRBIJA" AKCIONARSKO DRUŠTVO (“Telekom Serbia”) για την πώληση του συνόλου του ποσοστού που κατέχει στην Telecom Serbia, ύψους 20%, υπό την αίρεση της εκπλήρωσης των συμφωνηθέντων προϋποθέσεων. Το τίμημα της συναλλαγής ανέρχεται σε €380 εκατομμύρια. Επιπλέον, ο ΟΤΕ θα λάβει για τη χρήση 2011 μέρισμα που δεν θα είναι μικρότερο των €17 εκατομμυρίων. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2012".

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...