ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ Γιορτάζει τα 30 δισκογραφικά χρόνια του στο «Γυάλινο»

Επί σκηνής θα γιορτάσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου τα 30ά δισκογραφικά του γενέθλια



Γιατί, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, πέρασαν ήδη 30 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος των "Φατμέ", του συγκροτήματος μέσα από το οποίο γνωρίσαμε τον τραγουδοποιό.
Η επέτειος αυτή λοιπόν θα γιορταστεί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, όπου ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα πραγματοποιήσει μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων, από τις 3 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, μέχρι τα μέσα Μαρτίου.
Επειδή όμως μοναχική γιορτή δεν γίνεται, φρόντισε να προσκαλέσει τους φίλους του, τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια κι έχει μοιραστεί σημαντικές μουσικές στιγμές. Ετσι κάθε διήμερο θα βρίσκονται μαζί του στη σκηνή και δύο διαφορετικοί καλλιτέχνες.
Ανάμεσά τους η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Οδυσσέας Τσάκαλος, ο Λεωνίδας Μπαλάφας και η Ευτυχία Μητρίτσα, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ματούλα Ζαμάνη, οι "Encardia" και ο Νίκος Ξυδάκης, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιώργος Δημητριάδης, ο Χρήστος Θηβαίος και η Ελλη Πασπαλά και ο Φοίβος Δεληβοριάς με τους Στάθη Δρογώση και "Σανάδες". Το πρόγραμμα, που θα παρουσιάσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, θα περιλαμβάνει τραγούδια από το σύνολο της μουσικής του διαδρομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...