Yevheniya Τιμοσένκο προσπαθεί να ενημερώσει τις χώρες της ΕΕ για την απειλή της ζωή της μητέρας της

Yevheniya Τιμοσένκο, η κόρη του πρώην Πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο, έχει πει ότι η ζωή της μητέρας της βρίσκεται σε..
κίνδυνο και "μια κρίσιμη στιγμή, έχει ήδη έρθει," ως εκ τούτου, ότι προτίθεται να ενημερώσει τους Ευρωπαίους ηγέτες σχετικά με αυτό.

«Είμαστε πολύ ευγνώμονες για το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Κοινότητα και οι ηγέτες των ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης την υποστήριξη και ανησυχούν για εμάς. Τώρα, όμως, θέλουμε να τους πούμε ότι μια κρίσιμη στιγμή έχει έρθει και ότι η ζωή της [Γιούλια Τιμοσένκο] είναι σε κίνδυνο ... Εγώ θα μεταβεί στο Στρασβούργο, στη Βρετανία, σε διάφορες χώρες, ίσως, στη Δανία, σε γενικές γραμμές, όπου είμαι έλαβε και όπου μπορώ να μιλήσω για τη συνεχιζόμενη αδικία. Δεν μπορώ να περιοριστώ στο να μιλάμε για την πολιτική κατάσταση, επειδή το θέμα αφορά πλέον απειλή για τη ζωή της », είπε σε μια συνέντευξη με την Deutsche Welle που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

Περιέγραψε την κατάσταση με τη μητέρα της ως «το απολύτως προφανές  θέλουν τη φυσική καταστροφή του προσώπου της και αυτός δεν ειναι αλλος απω τον  [προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ] Γιανουκόβιτς» και «αυτός είναι ο λόγος που κρατείται στη φυλακή."

Ως απόδειξη, η κόρη της πρώην πρωθυπουργού υπενθύμισε τα γεγονότα της 6 Ιανουαρίου, όταν η Γιούλια Τιμοσένκο έπεσε αναίσθητη μετά τη λήψη φαρμάκων, αλλά ο γιατρός δεν ήρθε, αλλά μετά  απω 20 λεπτά και ακόμα και τότε αρνήθηκε να καλέσει ασθενοφόρο.

"Συνοψίζοντας όλα τα ανωτέρω, καθίσταται σαφές ότι δεν ήθελαν να τη σώσουν Της έδωσαν τα φάρμακα που προκάλεσαν αυτή την κατάσταση, και δεν θέλουν να συμφωνήσουν με το γεγονός ότι ήταν καλά και ότι ήταν αναίσθητη. Όλα αυτά αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια απειλή για την ζωή της και εάν συμβεί κάτι με την ίδια, δεν ξέρει αν θα δοθεί η απαραίτητη βοήθεια », είπε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.kyivpost.com/news/politics/detail/120591/ # ixzz1jcySqmUS

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...