ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ Rudi ammine είναι ο ιδιοκτήτης ενός τοπικού Oriental χειροτεχνία

Συρία ζει σήμερα μια κρίση, που εισήχθη από τις κυρώσεις των ΗΠΑ. EE.  εξαντληθεί και η οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης: μια σταθερή έλλειψη ενέργειας..
η αποσταθεροποίηση του εγχώριου νομίσματος που μπορεί να αλλάξει την πορεία της προς το δολάριο ΗΠΑ 2 ή 3 φορές την ημέρα, η έλλειψη ξένο νόμισμα για διεθνείς συναλλαγές ...

Γι 'αυτό προστίθενται οι απώλειες στον τομέα του τουρισμού, η οποία ήταν πάντα το κλειδί για τη Δαμασκό. Οι ξένοι δεν πρόκειται να Eπισκεφτουν τη χώρα σχεδόν τρομοκρατημένη από αυτά που διαβάζουν, δει ή να ακούσει για τα γεγονότα στη Συρία. Σε αυτή την περίπτωση πολλές επιχειρήσεις δεν Εχουν πελάτες, όπως ακριβώς και χωρίς φωτισμό.

Rudi ammine είναι ο ιδιοκτήτης ενός τοπικού Oriental χειροτεχνία. Λέει ότι ο κύριος λόγος για την επιχείρησή σας άρχισαν να χάνουν τα χρήματα δεν ήταν η σύγκρουση στη χώρα, αλλά οι κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ακολούθησαν.

"Θα τιμωρήσει τον λαό της Συρίας. Αν θέλετε να επιβάλλει κυρώσεις κατά της κυβέρνησης Ναι  , αλλά τι σχέση έχει αυτό με το λαό της Συρίας; Αν θέλετε να πιέσει το καθεστώς τότε γιατί να μην συστήσει στους πολίτες τους να επισκεφθούν τη χώρα μας; είναι εμείς που χάνουμε στο τέλος, γιατί χωρίς τουρίστες οι επιχείρησή μας είναι νεκρές "


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...