ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ 2-2 Μέσι Vs Ρονάλντο 2-2! .Τα γκολ του Κλάσικο (VIDEO)

Σε προσωπική μονομαχία του Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο εξελίχθηκε το «clasico»!
Οι δύο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ σκόραραν αμφότεροι από δύο τέρματα σε ένα «χορταστικό» ντέρμπι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ! ..
Το τελικό 2-2 κρίνεται δίκαιο ενώ Μπενζεμά και Μοντόγια είχαν δοκάρια! Ετσι οι «μερένγκες» αν και έγιναν η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς στην Μπάρτσα, παρέμειναν στο -8 από τους «μπλαουγκράνα» που βρίσκονται στην κορυφή της Primera Division.

Ο Τίτο Βιλανόβα πήρε ένα τεράστιο ρίσκο με τον Αντριάνο που αγωνίζεται αριστερό μπακ συνήθως ως σέντερ μπακ στο πλευρό του Μασεράνο! Από την πλευρά του ο Ζοσέ Μουρίνιο προτίμησε τους Καρίμ Μπενζεμά και Μεσούτ Οζίλ αντί των Γκονζάλο Ιγκουαϊν και Λούκα Μόντριτς.

 Οι «μπλαουγκράνα» πίεσαν πολύ ψηλά στη μεσαία γραμμή στα πρώτα λεπτά έχοντας την άμυνα τους ανεβασμένη. Όμως σταδιακά η Ρεάλ, βρήκε διαδρόμους, άρχισε να πατά στην αντίπαλη περιοχή και στο 19' η κεφαλιά του Ράμος πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα Μπενζεμά και Ρονάλντο συνδυάστηκαν άψογα και ο Πορτογάλος με δυνατό αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ!

Ο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος παίκτης όλων των εποχών που σκοράρει σε 6 σερί clasico αλλά και ο πρώτος που το κάνει 5 σερί φορές μέσα στο «Καμπ Νου»!

Στο 24' η Ρεάλ έχασε απίστευτη διπλή ευκαιρία αφού ο Καρίμ Μπενζεμά είχε δοκάρι ενώ ο Ανχελ Ντι Μαρί αστόχησε στο ριμπάουντ!

Όμως στο 31' η Μπάρτσα έφερε το ντέρμπι στα ίσα καθώς σε αδράνεια της άμυνας , ο Μέσι που δεν είχε φανεί καθόλου βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και νίκησε τον Κασίγιας. Κακή αντίδραση είχε ο Πέπε στη φάση, ενώ δεν μπόρεσε να διώξει ο Ράμος. Αυτό ήταν το 16ο τέρμα του Μέσι στο «clasico» και απέχει πλέον δύο από τον all-time σκόρερ, Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Το ημίχρονο έληξε με 1-1 ενώ για τη Μπάρτσα ο Ντάνι Αλβες έγινε αναγκαστική αλλαγή και την θέση του πήρε ο Μοντόγια.

Ο Λιονέλ Μέσι στην πρώτη μεγάλη στιγμή του δεύτερου μέρους έδωσε το προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα». Ο Αργεντινός με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 2-1 με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα!

Η απάντηση των Μαδριλένων δεν άργησε να έρθει αφού στο 66' ο Τσάμπι Αλόνσο με κάθετη πάσα έβγαλε μόνο του τον Ρονάλντο που νίκησε τον Βαλδές! Στο 88' ο Μοντόγια με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στις καθυστερήσεις ο Πέδρο πλάσαρε άστοχα από καλή θέση.

Μπαρτσελόνα: Βαλδές, Μασεράνο, Αντριάνο, Ντάνι Αλβες (27' Μοντόγια), Ζορντί Αλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Φάμπρεγας (62' Αλέξις), Μέσι

Ρεάλ: Κασίγιας, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Αρμπελόα, Μαρσέλο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Οζίλ, Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (61' Ιγκουαϊν).









πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...