Κωστένογλου: «Να έχουμε περισσότερη αισιοδοξία»

Ο Νίκος Κωστένογλου ήθελε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο της Ξάνθης και με το γρήγορο γκολ του Μαρκόφσκι, μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είδε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι δυνατό. Ωστόσο, οι «πράσινοι» έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη με 2-1..

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε σε ένα παιχνίδι που μπορέσαμε να προηγηθούμε. Γενικά, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε κοιτάζοντας το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία», επεσήμανε λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Ξάνθης μιλώντας στη Nova.
Η συνέντευξη Τύπου:
- Δεύτερη σερί ήττα εντός έδρας και έρχονται μετά τη διακοπή και δύο ματς εκτός με τον Ολυμπιακό και τη Βέροια. Πώς πιστεύετε ότι θα αντιδράσει η ομάδα σας;
«Είμαι αισιόδοξος στη ζωή μου. Δεν θα πρέπει να μας πιάνει απογοήτευση με μία ήττα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το ματς. Βάλαμε γκολ αλλά είχαμε μία κακή εμφάνιση σε ένα 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο.
Χάσαμε τον έλεγχο κέντρου και αυτό καθοριστικό στο τέλος και για το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, έχασε πέναλτι και έτσι όπως διαμορφώθηκε το σκορ έμεινε ως το τέλος. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη. Θα εκμεταλλευτούμε το διάστημα της διακοπής για να δουλέψουμε και θα πάμε καλά».
- Η αλλαγή του Μαρσελίνιο ήταν για λόγους τακτικής ή είχε κάποιον τραυματισμό;

«Δεν θα τον έβγαζα, θα έκανα άλλη αλλαγή. Είχε ένα πρόβλημα προσαγωγό και η αλλαγή του ήταν αναγκαστική».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...