Ο Πλατανιάς έκανε το «μπαμ» στο «Βικελίδης»

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας σκαρφάλωσε ο Πλατανιάς που νίκησε τον Άρη με 2-0 μέσα στο «Βικελίδης» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Τα γκολ για την νεοφώτιστη ομάδα των Χανίων – που αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από 17 μήνες αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική – πέτυχαν οι Κάλαιτζιτς (36΄) και Ουντότζι (66΄)..

Ο Αρης έφτασε πρώτος πάντως στο γκολ στο 17΄ με τον Ασλανίδη που βρέθηκε σε θέση βολής μετά από εξαιρετική συνεργασία των συμπαικτών του, αλλά το τελείωμά του ήταν τουλάχιστον απογοητευτικό, καθώς έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. Όσο περνούσε ο χρόνος, το άγχος βάραινε τα πόδια των γηπεδούχων, τη στιγμή που οι Κρητικοί παίζοντας απελευθερωμένα κέρδιζαν περισσότερο έδαφος. Στο 28΄ ο Κάλαϊτζιτς προειδοποίησε με σουτ που έφυγε λίγο άουτ και λίγο αργότερα, στο 36΄, ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Αρη "χάρισαν" τη μπάλα στο κέντρο, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν μπροστά και ο Κάλαιτζιτς με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής, "πάγωσε" το "Κλεάνθης Βικελίδης"
Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση και στο 55΄ ο Καπετάνος και ο Αγκάνθο δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε διαδοχικές προσπάθειες, ενώ στο 61΄ ο Σουνάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κηπουρό αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο κόσμος του Αρη είχε ξεσηκωθεί και την ώρα που "έσπρωχνε" την ομάδα στην ισοφάριση, όμως ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που σκόραρε! Σε αντεπίθεση στο 66΄ ο Ουντότζι βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος μέσα στη μικρή περιοχή και εύκολα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας την σημαντικότερη -έως τώρα- νίκη στην ιστορία του Πλατανιά.
Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)
Κίτρινες: Αγκάνθο - Κανακούδης, Ναζλίδης
Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Μάκης Κατσαβάκης): Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Αγκάνθο, Καπετάνος, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Σουνάς, Νταμαρλής (71΄ Παπαστεριανός), Ασλανίδης (46΄ Γκέσιος), Ψυχογιός, Κοέλιο (62΄ Κανουλάς)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Κάλαϊτζιτς, Ντοέ, Ούκαρ (61΄ Γκονζάλες), Αγκιλέρα, Αναστασάκος (81΄ Ναζλίδης), Ουντότζι, Μαρτσάκης

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Πηγή: ΑΠΕ
  • Ρεπορτάζ:
  • Επιμέλεια: Σπύρος Αμπελάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...