Νίκη επί της Χίμκι και ήττα της Μακάμπι στη Βαρκελώνη θέλει ο Ολυμπιακός για να «κλειδώσει» την δεύτερη θέση.


Η δεύτερη θέση είναι πλέον ο αντικειμενικός στόχος του Ολυμπιακού και βάση της λογικής δεν είναι δύσκολο να επιτευχτεί. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κερδίσουν τη Χίμκι την τελευταία αγωνιστική στο ΣΕΦ και ταυτόχρονα η Μπαρτσελόνα να επικρατήσει στην έδρα της, της Μακάμπι.


Είναι ένα σενάριο «λογικό» βάσει της εικόνας των ομάδων. Ωστόσο όσο πιθανό είναι να συμβεί περίπου το ίδιο είναι να έχουμε και ελληνικό εμφύλιο στα πλέι οφ.
Από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς συνδυασμούς που τον φέρνουν τρίτο, το σενάριο της μεταξύ τους αναμέτρησης είναι υπαρκτό!
Το δεδομένο είναι πως ο Ολυμπιακός με νίκη επί της Χίμκι εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση ενώ αν πάρει και το δώρο της Μπαρτσελόνα που είναι ήδη πρώτη, τότε θα πάει με το πλεονέκτημα έδρας.
Παράλληλα υπάρχουν σενάρια που φέρνουν τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση ακόμα και με ήττα, ωστόσο είναι... τραβηγμένα.
Τα σενάρια της τελευταία αγωνιστικής
Νίκες Ολυμπιακού, Κάχα Λαμποράλ, Μπαρτσελόνα
2. Ολυμπιακός, 3. Μακάμπι, 4. Κάχα, 5. Σιένα, 6. Χίμκι
Νίκες Ολυμπιακού, Κάχα Λαμποράλ, Μακάμπι
2. Μακάμπι, 3. Ολυμπιακός, 4. Κάχα Λαμποράλ, 5. Χίμκι, 6. Σιένα
Νίκες Ολυμπιακού, Σιένα, Μακάμπι
2. Μακάμπι, 3. Ολυμπιακός, 4. Σιένα, 5. Χίμκι, 6. Κάχα
Νίκες Ολυμπιακού, Σιένα, Μπαρτσελόνα
2. Ολυμπιακός, 3. Μακάμπι, 4. Σιένα, 5. Χίμκι, 6. Κάχα Λαμποράλ
Νίκες Χίμκι (1-3π.), Σιένα, Μακάμπι
2. Μακάμπι, 3. Ολυμπιακός, 4. Σιένα, 5. Χίμκι, 6. Κάχα Λαμποράλ

Νίκες Χίμκι (5+π.), Σιένα, Μακάμπι
2. Μακάμπι, 3. Χίμκι, 4. Σιένα, 5. Ολυμπιακός, 6. Κάχα Λαμποράλ
Νίκες Χίμκι (1-10π.), Κάχα Λαμποράλ, Μπαρτσελόνα
2. Χίμκι, 3. Ολυμπιακός, 4. Κάχα Λαμποράλ, 5. Μακάμπι, 6. Σιένα
Νίκες Χίμκι (11π.), Κάχα Λαμποράλ, Μπαρτσελόνα
2. Χίμκι, 3. Κάχα Λαμποράλ, 4. Ολυμπιακός, 5. Μακάμπι, 6. Σιένα
Νίκες Χίμκι (12+π.), Κάχα Λαμποράλ, Μπαρτσελόνα
2. Χίμκι, 3. Κάχα Λαμποράλ, 4. Μακάμπι, 5. Ολυμπιακός, 6. Σιένα
Νίκες Χίμκι (1-20π.), Σιένα, Μπαρτσελόνα
2. Χίμκι, 3. Μακάμπι, 4. Ολυμπιακός, 5. Σιένα, 6. Κάχα Λαμποράλ
Νίκες Χίμκι (21+π.), Σιένα, Μπαρτσελόνα
2. Χίμκι, 3. Μακάμπι, 4. Σιένα, 5. Ολυμπιακός, 6. Κάχα Λαμποράλ
Νίκες Χίμκι (1π.), Κάχα Λαμποράλ, Μακάμπι
2. Μακάμπι, 3. Ολυμπιακός, 4. Χίμκι, 5. Κάχα Λαμποράλ, 6. Σιένα
Νίκες Χίμκι (2-12π.), Κάχα Λαμποράλ, Μακάμπι
2. Μακάμπι, 3. Χίμκι, 4. Ολυμπιακός, 5. Κάχα Λαμποράλ, 6. Σιένα
Νίκες Χίμκι (12+π.), Κάχα Λαμποράλ, Μακάμπι
2. Μακάμπι, 3. Χίμκι, 4. Κάχα Λαμποράλ, 5. Ολυμπιακός, 6. Σιένα

Και τώρα, επιτέλους λίγη τύχη!

Με αυτοθυσία, ομοψυχία και κίνητρο ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε δίκαια στην προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα και πλέον περιμένει αντίπαλο, ελπίζοντας πως, με λίγη τύχη, θα βγει... 1

Κερδίζει πόντους ο Φουστέρ

Οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν στροφές στη χθεσινή προπόνηση, με τον Μίτσελ να δείχνει κάποια από τα πλάνα του για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να ανεβάζει κατά...
ΠοδόσφαιροSuperleague

Pre-game: ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (16:30)

Το σημερινό ματς πέρασε -ως γνωστόν- από... χίλια κύματα για το αν θα διεξαχθεί κανονικά, πλην όμως όλα κύλησαν ομαλά και ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γεντί Κουλέ" (16:30, Novasports3, Sentra 103,3, SentraGoal.gr), με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να πραγματοποιήσει το σημαντικότερο βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας του. ]

Pre-game: Άρης - Πανθρακικός (17:15)

Τα ψέματα τελείωσαν για τους παίκτες και τον προπονητή του Αρη. Το σημερινό παιχνίδι (17;15, NovaSports2, Sentra 103,3, SentraGoal.gr) με τον Πανθρακικό δεν είναι απλά βαρόμετρο για την παραμονή της ομάδας τους στην κατηγορία, αλλά πραγματικά μάχη επιβίωσης]

19ΑΔΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Με αποστολή ανάγκης στον Πειραιά


Ο Γιώργος Δώνης ήλπιζε ότι θα έβλεπε τον Κοστίν Λάζαρ να δίνει το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση. Τελικά όχι μόνο δεν είδε τον Ρουμάνο να προπονείται, αλλά άκουσε τον Κώστα Σταφυλίδη να παραπονιέται για ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, οι οποίες τον έθεσαν και εκείνον νοκ άουτ εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής.

ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ

Ανοιχτό παράθυρο για Βιντιάδη


Οι πιθανότητες εμφάνισης του Δημήτρη Βιντιάδη εντός Σαββατοκύριακου είναι μηδαμινές, αλλά για κάποιους υπάρχουν... Κι όμως, οι άνθρωποι από το περιβάλλον του επιμένουν ότι ίσως ο εφοπλιστής δώσει... σημάδι ζωής και τοποθετηθεί σήμερα ή αύριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ

Περιμένει τον Κορδέρο ο Λίνεν


Το ένα δίλημμα φεύγει, το άλλο έρχεται... Εκεί που ο Εβαλντ Λίνεν καταστάλαξε στην άποψη της χρησιμοποίησης του Σωκράτη Τσουκαλά στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Βαλεντίνου Βλάχου, ήρθε τελικά ο Μιγκέλ Κορδέρο να του χαλάσει τα σχέδια.

ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ

Κερδίζει πόντους ο Φουστέρ


Οι "ερυθρόλευκοι" ανέβασαν στροφές στη χθεσινή προπόνηση, με τον Μίτσελ να δείχνει κάποια από τα πλάνα του για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να ανεβάζει κατά πολύ τις πιθανότητες του Νταβίδ Φουστέρ για να είναι στο βασικό σχήμα.

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσία προέδρου η προπόνηση


Παρόντος του ισχυρού άνδρα της «βασίλισσας» του Βορρά, Γιώργου Αρβανιτίδη, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση της Βέροιας. Ο κ. Αρβανιτίδης ξέρει καλύτερα από τον καθένα την κρισιμότητα του αυριανού ματς με την Κέρκυρα και θέλησε με την παρουσία του να υποδηλώσει ότι είναι δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

EΠO - SUPER LEAGUE

Aνοιχτή η ημερομηνία των πλέι οφ

Aνοιχτή παραµένει η ηµεροµηνία έναρξης των πλέι οφ ακόµη και µετά το ΔΣ της EΠO που πραγµατοποιήθηκε χθες και τις παρασκηνιακές επαφές που ακολούθησαν.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο Κ.ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ

Με ένα ψηφοδέλτιο οι εκλογές του Ερασιτέχνη Πανιωνίου


Οι εκλογές του Ερασιτέχνη πλησιάζουν (την προσεχή Τετάρτη) και όλο το ενδιαφέρον έγκειται στο αν θα υπάρξει δεύτερο ψηφοδέλτιο, πέραν δηλαδή αυτού του κ. Τσάβαλου. Ο κ. Μισαηλίδης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον, πλην όμως για την ώρα δεν μπορεί να στελεχώσει το ψηφοδέλτιό του.[

ΠΑΕΙ ΣΤΟ «ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ» Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μαρινάκη


Ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποκαλύψει πρόσφατα συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο αναμένεται να δει -δημόσια- και αύριο, εφόσον τελικά πάει στο «Καραϊσκάκη» για το ντέρμπι.[

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΓΣ

Κυρίαρχος με 8 εκατ. ευρώ!


Ο τρόπος που γίνεται η αύξηση και οι αυξομειώσεις στις τιμές της μετοχής καθιστούν απόλυτο αφεντικό όποιον τα... σπρώξει, συμπεριλαμβανωμένων όσων φέρεται να έχει βρει ο Αλαφούζος.[

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Βασικός ο Καραγκούνης με Ξάνθη


Επειτα από ενάμιση μήνα απουσίας από την εντεκάδα ο Θανάσης Καραγκούνης θα πάρει πίσω τη φανέλα του βασικού στον Ατρόμητο. Μάλιστα, η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα δεν οφείλεται στην αποκλεισμό του Ντένις Επστάιν από την αποστολή (λόγω φλεγμονής στα δόντια) και όπως είναι λογικό από την εντεκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...