Πωλείται η έπαυλη-ησυχαστήριο του Μάικλ Τζάκσον στη Νεβάδα - Δείτε φωτογραφίες

Έναντι 9,5 εκατομμυρίων δολαρίων πωλείται η εντυπωσιακή υπερπολυτελής βίλα του Μάικλ Τζάκσον στο Λας Βέγκας, όπου η λάμψη και η εξτραβαγκάνζα της περιοχής συναντά τα εκκεντρικά γούστα του βασιλιά της ποπ.
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη Daily Mail, η έπαυλη δεν ήταν ποτέ στην ιδιοκτησία του Τζάκσον, αλλά εκείνος επέλεγε να τη νοικιάζει από το 2007 έως το θάνατό του το 2009, για να μπορεί ο ίδιος και τα παιδιά του να ζουν μακριά από τα βλέμματα του κόσμου.

Αποκαλείται «Thriller Villa» και έχει έκταση 1,7 στρέμματα και διαθέτει το κυρίως σπίτι αλλά και ξενώνα με το δικό του μεσαιωνικό παρεκκλήσι.
Το σπίτι φτιάχτηκε αρχικά από τον Horst Schmidt τη δεκαετία του ’50 στο Μεξικό και από εκεί μεταφέρθηκε, τούβλο- τούβλο, στη Νεβάδα!
Άλλαξε αρκετές φορές χέρια πριν φτάσει στον Μάικλ Τζάκσον και μετά το θάνατό του ο νυν ιδιοκτήτης αποφάσισε να το μετατρέψει σε «ναό» του βασιλιά της ποπ, τοποθετώντας έπιπλα που έμοιαζαν με αυτά που άρεσαν στον Τζάκσον.
Το σπίτι έχει επτά υπνοδωμάτια και 12 μπάνια και μεγάλα κομμάτια του, όπως η μάστερ κρεβατοκάμαρα, είναι φτιαγμένα όπως ακριβώς εκείνος θα τα είχε θελήσει.
Αυτή δεν είναι η πρώτη αλλά η τέταρτη φορά που η έπαυλη βάζει πωλητήριο από τότε που έφυγε από τη ζωή ο πιο διάσημος ένοικός της.
midaskfh2 midaskfh3 midaskfh4 midaskfh5 midaskfh6 midaskfh7 midaskfh8 midaskfh9 midaskfh10 midaskfh11

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...