Η μάχη για τις καταθέσεις, το σπίτι στις Μπαχάμες, οι καταχρήσεις και η ερωμένη της Heard

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση στο Χόλιγουντ ότι ο Johnny Depp και η Amber Heard αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Η ηθοποιός έκανε αίτηση διαζυγίου την περασμένη Δευτέρα, 15 μήνες μετά τον γάμο της με τον Depp στις Μπαχάμες και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας του. Έφτασε μάλιστα στο δικαστήριο με μώλωπες για να δείξει πόσο βίαιος ήταν ο ηθοποιός μαζί της.

Η 30χρονη ηθοποιός, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατέθεσε τη Δευτέρα στο δικαστήριο, ζητά διατροφή από τον 52χρονο ηθοποιό του οποίου η προσωπική περιουσία ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια με τον ηθοποιό να ζητά να απορριφθεί το αίτημά της.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εκτός από ακίνητα και καταθέσεις είναι ιδιοκτήτης νησιού στις Μπαχάμες το οποίο δεν αφήνει αδιάφορη την ηθοποιό. Σύμφωνα με το TZM το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

 Πώς γνωρίστηκαν

Ο Johnny Depp και η Amber Heard αντάλλαξαν όρκους αγάπης στις Μπαχάμες τον Φεβρουάριο του 2015 παρουσία 24 καλεσμένων. Το ζευγάρι παντρεύτηκε επίσης και στο Λος Άντζελες γιατί ο ηθοποιός ήθελε να είναι στο γάμο του η μητέρα του που ήταν βαριά άρρωστη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2009 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Rum Diary» και ενώ ο Depp ήταν σε σχέση με τη Γαλλίδα ηθοποιό Vanessa Paradis την οποία χώρισε το 2012 μετά από 14 χρόνια σχέσης. Μαζί της έχει αποκτήσει δύο παιδιά την 16χρονη Lily Rose και τον 13χρονο Jack.

Τι αναφέρει η Amber Heard στην κατάθεσή της

Με μώλωπες στο πρόσωπο, εμφανίστηκε στο δικαστήριο η Amber Heard για να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενη έντονη ενδοοικογενειακή βία από τον σύζυγό της Johnny Depp. Μάλιστα, η ηθοποιός μέσω των δικηγόρων της κατέθεσε και φωτογραφίες οι οποίες σύμφωνα με την ίδια, δείχνουν τη βία που χρησιμοποιούσε ο σύζυγός της προκειμένου να της επιβληθεί ζητώντας παράλληλα περιοριστικά μέτρα εναντίον του.
«Έχω υπομείνει υπερβολική συναισθηματική, λεκτική και σωματική κακοποίηση από τον Johnny. Η συμπεριφορά του υπήρξε θυμωμένη, εχθρική, εξευτελιστική και επιθετική απέναντι μου κάθε φορά που διαφωνούσα ή αμφισβητούσα την εξουσία του», δήλωσε στην κατάθεση της στις 27 Μαΐου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.
Στις περιγραφές που έκανε η ίδια λέει ότι ο Johnny Depp αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών και αφού την χτύπησε με το iPhone του στο πρόσωπο, πήρε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί, το χρησιμοποίησε ως μπαστούνι του μπέιζμπολ και έσπασε όλο το σπίτι.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν από την ίδια και την φίλη και γειτόνισσά της, Raquel Rose Pennington, η οποία ήταν παρούσα στο όλο σκηνικό, αφού έφυγε ο ηθοποιός από το σπίτι.
Η ηθοποιός μίλησε και για έναν Depp εξαρτημένο από το αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, ο οποίος συχνά γινόταν επικίνδυνος για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.
«Είναι συχνά παρανοϊκός και χάνει την ψυχραιμία του εύκολα, όταν γίνεται αυτό με τρομάζει, έχει αποδειχθεί πολλές φορές επικίνδυνος για τη ζωή μου. Η σχέση του Johnny με την πραγματικότητα εξαρτάται από το κοκτέιλ από αλκοόλ και ναρκωτικά που τον ορίζει εκείνη τη στιγμή. Έχει παραισθήσεις, πιστεύει πράγματα που τον οδηγούν στη βία. Κάνει κατάχρηση ουσιών και αυτό με κάνει να φοβάμαι για την ασφάλεια μου από εκείνον».
deopasdo2
Οι δικηγόροι της Heard, σε επιστολή τους στο δικαστήριο  αναφέρουν με λεπτομέρειες δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Το ένα από αυτά ήταν το Δεκέμβριο του 2015 «όταν ένιωσε πραγματικά φοβισμένη και τη ζωή της να κινδυνεύει» και το δεύτερο ήταν το βράδυ της 21ης Απριλίου του 2016, στα 30α γενέθλια της Heard.
deopasdo3
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, ο ηθοποιός την ημέρα των γενεθλίων της Heard, επέστρεψε αργά τη νύχτα σπίτι, όταν σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι είχαν φύγει. Τσακώθηκαν γιατί δεν ήταν παρών. «Ο Johnny με άρπαξε από τους ώμους και με έσπρωξε πάνω στο κρεβάτι, μπλοκάροντας την πόρτα του υπνοδωματίου. Με άρπαξε από τα μαλλιά και βίαια με πάτησε στο πάτωμα. Ο Johnny ούρλιαζε και σαρκαστικά μου ζητούσε να σηκωθώ. Μετά από αρκετά λεπτά, ο Johnny συνήλθε αλλά όχι προτού σπάσει τα πάντα γύρω του».
deopasdo6 deopasdo5
Η Heard ανέφερε στις Αρχές ότι είχε να συναντηθεί με τον Depp ένα μήνα ολόκληρο προτού εμφανιστεί το περασμένο Σάββατο, 21 Μαΐου, όταν ήρθε στο σπίτι και πάλι μεθυσμένος και υπό την επήρεια ουσιών. Η Heard ήταν με παρέα.
deopasdo4
Η Heard προσπάθησε να παρηγορήσει τον 52χρονο για την απώλεια της μητέρας του όταν εκείνος άρχισε να την κατηγορεί.
«Ισχυριζόταν κάτι αναληθές και ξαφνικά η συμπεριφορά του άλλαξε δραματικά. Θύμωσε πολύ». Η Heard έστειλε μήνυμα στη γειτόνισσα της για βοήθεια. «Καθώς ο Depp συνέχιζε να μιλάει ασυνάρτητα και να μου επιτίθεται για κάτι που είχε στο μυαλό του, απαίτησε να καλέσω στο τηλέφωνο τον φίλο μας, Tillet Wright,  για να το επιβεβαιώσει», συνεχίζει η Heard στην κατάθεση της.
«Όταν βγήκε ο τηλεφωνητής, ο Johnny άρπαξε το κινητό από το χέρι μου και άρχισε να βρίζει. Ο Johnny πέταξε το τηλέφωνο εκνευρισμένος σαν να παίζει μπέιζμπολ επάνω μου. Μου επιτέθηκε. Ήθελε να δει το πρόσωπο μου, με ρώταγε αν όντως το τηλέφωνο με χτύπησε ή όχι, με κορόιδευε και μετά με τράβηξε από τα μαλλιά καθώς προσπαθούσα να σηκωθώ από τον καναπέ. Φώναζα να καλέσουν την Άμεση Δράση, ήλπιζα κάποιος να με ακούσει. Ο Johnny συνέχισε να ουρλιάζει».
deopasdo9 deopasdo7 deopasdo8 deopasdo10

Η ανακοίνωση του Depp για τον χωρισμό

Ο εκπρόσωπος του 52χρονου αναφέρει πως ο Depp ελπίζει ότι «ο σύντομος αυτός γάμος θα λυθεί πολύ γρήγορα», καθώς με την 30χρονη ηθοποιό, εν διαστάσει σύζυγό του, υπάρχουν «αγεφύρωτες διαφορές». Την ίδια ώρα, στην ανακοίνωση, υπογραμμίζεται πως ο διάσημος ηθοποιός περνά δύσκολες ώρες εξαιτίας και του χαμού της 81χρονης μητέρας του.

 Πρώην σύζυγοι και η κόρη στο πλευρό του ηθοποιού

Στο πρόσωπο της πρώτης συζύγου του, Lorri Anne Allison, της Vanessa Paradis, του Mickey Rourke αλλά και της κόρης του φαίνεται πως βρήκε «συμμάχους» ο Depp, οι οποίοι λένε ότι ο ηθοποιός δεν υπήρξε ποτέ βίαιος, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της Amber Heard.
«Δεν μου φαίνεται βίαιος άνθρωπος. Είναι χαμηλών τόνων τύπος, πάντα ήταν. Ένας τζέντλεμαν, όχι βίαιος», είπε ο Mickey Rourke στο TMZ. Ο 63χρονος αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την Heard, δηλώνοντας ότι δεν την γνωρίζει προσωπικά. Σύμμαχος του ηθοποιού φαίνεται πως είναι και η Lorri Anne Allison, η πρώτη του σύζυγος. Οι δυο τους ήταν παντρεμένοι από το 1983 έως το 1985 και σύμφωνα με τα λεγόμενά της είναι ένα ήπιο πρόσωπο, ευγενικό με τα ζώα και ότι ποτέ δεν υπήρξε επιθετικός κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.
Η κόρη του σταρ 17χρονη Lily Rose Depp έκρινε ότι ήρθε η στιγμή να τον στηρίξει, παρά το γεγονός ότι χώρισε με την μητέρα της Vanessa Paradis. Ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με τον μπαμπά της, όταν ήταν μωρό, και έγραψε:
«Ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω ποτέ γνωρίσει. Είναι ένας καταπληκτικός πατέρας για τον αδελφό μου και για μένα. Όσοι τον γνωρίζουν πιστεύουν το ίδιο πράγμα».
Η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Vanessa Paradis φέρεται να έχει γράψει μία επιστολή για το πρόσωπό του η οποία έφτασε μέχρι το ΤΜΖ.
«Ο Johnny Depp είναι ο πατέρας των δύο παιδιών μου και είναι ένα ευαίσθητο, όλο αγάπη και αγαπητό πρόσωπο και πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι αυτές οι πρόσφατες κατηγορίες που έχουν γίνει είναι εξωφρενικές. Όλα αυτά τα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ σωματικά και αυτή η εικόνα δεν μοιάζει καθόλου με την εικόνα του άντρα με τον οποίο έζησα για 14 υπέροχα χρόνια», φέρεται να έγραψε η γαλλίδα καλλιτέχνης.

Η μυστηριώδης ερωμένη της Amber Heard

deopasdo11
Λίγες ώρες μετά τον επεισοδιακό χωρισμό Depp-Heard μία νέα αποκάλυψη για το παρελθόν της ηθοποιού βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τη The Mirror, η Amber Heard είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης το 2008 με την Tasya Van Ree και σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα επέστρεψε σ' εκείνη μετά τον χωρισμό της με τον Johnny Depp.
Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, η Amber Heard και η Tasya Van Ree είχαν παντρευτεί κρυφά πριν από 8 χρόνια και μάλιστα η 30χρονη ηθοποιός είχε αλλάξει και το επίθετό της παίρνοντας το επίθετο της Tasya και λεγόταν Amber Van Ree. Πηγή ανέφερε στην εφημερίδα πως το ζευγάρι πραγματοποίησε ιδιωτική τελετή το 2011 στη Νέα Υόρκη, ζητώντας από πολύ στενούς φίλους να παραστούν και να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το γεγονός.
Μάλιστα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, δεν χρειάστηκε να πάρει διαζύγιο από την Tasya, εξαιτίας της μη νομιμότητας της τελετής. Ωστόσο, δεν ήταν ο γάμος που εξόργισε τον Johnny, αλλά η φιλία που συνέχιζε να διατηρεί η Amber με την πρώην ερωτική της σύντροφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...